Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

FLS


65638 ulabula 14/6 2013 11:49
Oversigt

Hvad mener I om FLS. Skal man købe nu, eller falder den igen?14/6 2013 13:18 actdk 065640Det korte svar er det er der ingen der aner - Er op til din tilgang og ikke mindst tidshorisont <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>

Kan dog anbefale dig at se IFTA.dk's seneste videoer, hvor CHjort behandler netop FLS. http://www.ifta.dk/

På et weekly chart kan bunde af og til spottes i volumen netop med FLS, men er svært at time præcist.


Fra en makrovinkel er råvarer (guld mv.) i nedtrend, så deri ligger nok en del af forklaringen på hvorfor FLS ligger hvor den gør - se på peers.15/6 2013 00:39 Hjulmand 365643Hvad forventer du at der svares på dit spørgsmål? "Ja, køb du bare løs, den falder ikke mere", eller "Nej, hold dig langt væk, den er slet ikke i bund"?

Nu skal det ikke misforstås, som et flabet svar på spørgsmålet, for det er ikke formålet.

"Hvad mener I om FLS"? Der er lige så mange meninger om FLS, som der er brugere af PI, så det er umuligt at give et konstruktivt svar.

"Skal man købe nu"? Jeg spørger så bare, i forhold til hvad? FA? TA? Risikoprofil? Porteføljebeskrivelse og plan?
Igen er det umuligt at svare konstruktivt. Personligt er jeg af den opfattelse, at man skal holde sig fra FLS, men jeg ved også at en del sidder på spring for at bundfiske.

"Eller falder den igen"? Ja, det gør den. Hvis der er noget der er sikkert, så er det at FLS, som alle andre aktier, falder igen. Det kan godt være at det er et lidt "Karl Smart" svar, men virkeligheden er at den stiger og falder hele tiden, som aktier nu gør. Så ja, den falder igen.
Hvis du mente om den er nået bunden, så er svaret som actdk skriver: Aner det ikke.

Det bedste samlet svar du kan få er vel, at det ved du bedst selv. Du kender din risikoprofil og din porteføljeplan, det gør vi ikke.

Det næste er så:
Jeg kan bidrage med en Teknisk Analyse af FLS, men hvad er dit bidrag til spørgsmålet?
Hvad har du selv gjort for at finde svaret?
Hvad mener du selv?

Hvis du gerne vil have det fulde svar, som du kan handle ud fra uden at bidrage selv, så bør du opsøge en prof rådgiver, der står til ansvar for sine svar. Men hvis du selv har gjort dig nogle tanker, måske nogle beregninger og lidt analyse, så del det med os andre. Så er det nemmere at have en dialog om aktien, frem for at vi skal virke som rådgivere.

Jeg kan dog give dig et ganske godt råd med på vejen: Lad være med at købe en faldende Aktie.

Nok for denne gang.
Hjulmand16/6 2013 09:18 ulabula 165647Mit spørgsmål var egentlig affødt af, at der var tilløb til en diskussion om FLS i danskchatten.

På et tidspunkt var der en bruger, der spurgte nogenlunde, som jeg har gjort her. Det druknede i biotek-diskussion.

Der er en kritisk tråd om danskchatten http://www.proinvestor.com/boards/65618/Det-er-helt-u..

hvor der opfordres til at bruge debatten lidt mere, så min tanke var såmænd blot at få diskussionen om FLS flyttet.

Det burde jeg have skrevet. I bakspejlet kan jeg godt se, at jeg har lavet en "camel" (undskyld den herre), og fik så en velforjent lille en over næsen.

Jeg har solgt mine Vestas-aktier og overvejer at købe nogle FLS, men det er ikke klogt, kan jeg se.

Tak for jeres tid.16/6 2013 13:58 Razorgarf 065649Jeg har købt i fredags, da jeg tænker området omkring 270-280 holder bund ud fra en grov TA.

Men de skal oppe sig, og til det tror jeg den nye CEO vil være god, han fokuserer i hvert fald på shareholder Value.TRÅDOVERSIGT