Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

CD38


65797 Sukkeralf 27/6 2013 08:40
Oversigt

Nu skærpes konkurrencen for alvor, da Morphosys i går indgik en aftale med deres CD38 antistof med nok den værste konkurrent man kunne tænke sig - nemlig Celgene. Celgene sidder jo på det ene af de to store lægemidler til behandling af MM.

Celgene sidder på de såkaldte IMiDs i form af Thalodomide, Revlimide og det nye pomalidomide, så nu bliver konkurrencen i en grad skærpet.

Morphosus nævnte i deres Q1 regnskab, så vidt jeg husker, at de forventede at nå en klinisk relevant dosis i løbet af kort tid, så data kunne præsenteres på ASH i år - mit gæt er at der nu er set kliniske responser siden Celgene hopper ind.

Nu må Janssen sætter turbo´en til - de er formentlig noget i stil med et år foran og deet bliver vigtigt nok, men nu skal der altså til at ske noget.

Flot aftale og som skrevet tidligere, Morphosys er et glimrende selskab hvis man har hang til udenlandske biotekselskaber.

http://www.fiercebiotech.com/story/celgene-jumps-bloo..

Mvh
Sukkeralf27/6 2013 08:46 MadsSkjern 565798Et tweet, jeg ved ikke om der er hold i det:

Andy Biotech ‏@AndyBiotech 8h
@DPDResearch Genmab says it has seen "sensational" data in the lab for daratumumab+Revlimid combo, clinical data possible at #ASH13.(MS)27/6 2013 09:04 Sukkeralf 565799Interessant - det link fra youtube jeg smed i Genmab chatten var også lidt interessant selv om han ikke siger meget.
TRÅDOVERSIGT