Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lufthansa lader SAS i stikken på Hamborg-ruter


65835 fcras 30/6 2013 15:22
Oversigt

28-06-2013

Lufthansas produktionsselskab Germanwings vil overtage flyruterne mellem Hamborg og henholdsvis Oslo og Stockholm. Dermed kan SAS ikke længere sælge billetter til de to ruter.

Lufthansas beslutning om at benytte datterselskabet Germanwings som produktionsselskab på de europæiske ruter har efterhånden fået nogle vidtrækkende konsekvenser for SAS. Først ophørte joint-venture samarbejdet mellem Skandinavien og Tyskland, og nu vil Lufthansa via Germanwings flyve alene på ruter, som de to selskaber tidligere har betjent sammen.

SAS og Lufthansa opretholder codeshare-samarbejdet på ruterne mellem Skandinavien samt Frankfurt og München, men på andre ruter knager det lidt i fugerne. Således vil Lufthansa fra vintertrafikprogrammets ikrafttræden i slutningen af oktober måned overlade operationen af ruterne fra Hamborg til henholdsvis Oslo og Stockholm til datterselskabet Germanwings.

- mere her:
http://www.check-in.dk/newselement.cfm?nNewsArticleID=78427#.UdAt1Tv0GHN


http://www.germanwings.com/en/index.shtml?s_kwcid=TC'1025650'www.germanwings.com''S'p'11239660814

SAS DKK.CO
TRÅDOVERSIGT