Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Genmab A/S, 26 Februar Kl. 14:30 Læs mere her
      

CD20 og CD38


65871 investor1989 3/7 2013 10:32
Oversigt

"Hej Rachel.

Mange tak for sidst. Det var rart lige at få sat ansigt på personen og tak for alle de gode svar.

Vedrørende CD20 markedet:

Nu har GA101 fået priority review idag, og de ser dermed ud til at kunne komme på markedet ca. 6 måneder før Arzerra. Hvordan påvirker dette konkurrencesituationen? hvis man hørte med på de conference calls i havde i 2011 og 2012 nævnte Jan netop fordelen ved at Arzerra studiet blev startet først og at i hermed ville være først på markedet? PFS er ca. det samme for begge studier, så hvor er det GSK har været langsomme, er det i patientindrulningen?

Vedrørende CD38:

Jeres største konkurren Celgene der jo sidder på Revlimid har taget et for jer ret irriterende træk ved at købe sig til deres eget humane antistof:

http://finance.yahoo.com/news/morphosys-celgene-creat..

Godt nok har vi ikke set data for dette stof endnu, og Daratumumab er stadig ca. 1 års tid foran i udviklingen. Men dette gør vel Celgene til en konkurrent hvor de førhen kunne have været en samarbejdspartner med Dara/Revlimid kombinationen? nu vil Celgene vel foretrække at kombinere Revlimid med deres eget stof?

Dette må vel alt andet lige også være med til at Jannsen snart bliver nødt til at trykke på speederen hvis de vil først på CD38 markedet. Der kommer jo nye stoffer frem fra både Morphosys og Onyx mv. ?

Hvilke tanker har i hos Genmab / GSK / J&J vedrørende de ovenstående begivenheder og hvordan ser du at det påvirker jer?

På forhånd tak for svaret og god ferie :)
Med venlig hilsen - Best Regards"
-----------------------------------------------------------------------
"Hej,

Godt at møde dig i Århus.

1. Det er rigtig at situationen er anderledes nu at Roche har været smidig og er færdig med deres GA101/CLL frontline del af studiet meget hurtig. Det var den lav chlorambucil dosis der gav Roche mulighed for at være hurtigere end vores studier til at rapportere ud - hvis de har brugt den anerkendt EU dosis af chlorambucil som vi gjort (og som lægerne bruger) vil de ikke kunne havde været så hurtig med udrapportering. Vi må også sige at Roche har en rigtig rigtig god apparat for patientrekruttering for klinisk studier i onkologi. Roche's mål er at få lægerne flyttet fra RTX to GA101 og det skaber en opportunity for os i det hvis lægerne skal skift, skal de skift til den bedste antistof, og da vi har ligeså gode data som GA101 plus en bedre bivirkningsprofil, synes vi der kunne være en mulighed der. Også Arzerra er på markedet allerede, så er ikke 'ny' til lægerne som en helt ny produkt er.

2. CD38: Morphosys (nu med Celgene) har altid været en konkurrent. Vi er glad for at CD38 er nu blå stemplet som target med Celgene's aftale og med Sanofi's antistof også. Vi har altid været opmærksom på de to stoffer og dara (i prækliniske) har fordel over de to andre antistof med bedre CDC killing. Men du er ret at det er vigtig vi ikke mister vores forspring så vi kan bliver første in class så Janssen har en opgave at bevare tempo i udviklingsprogrammet. Vi har altid set Onyx stoffet Krypolis som en god kombi potential for dara - der er flere kombi muligheder derud (velcade, revlimid osv).

Yours,
Rachel"3/7 2013 10:49 akademikeren 065872Gode spørgsmål og godt svar.TRÅDOVERSIGT