Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Kitron - Lille norsk elektronik-selskab


65897 Okonomen 10/7 2013 11:34
Oversigt

Faldt lige over norske Kitron i en af mine jævnlige stock screenings. Tænkte jeg lige ville dele den med jer og høre andres mening.

selskabet udvikler, producerer og leverer højteknologisk elektroniske komponenter til mange forskellige industrier. Bl.a. kn nævnes aerospace/defense, telecom, energy, healtchcare, industry på mange kontinenter. Den norkse regering lader til at være den største kunde. Selskabet har en Mcap på ca. 300 mNOK så det er en lille spiller. Omsætningen er lidt faldende og i Q1 2013 udmeldte man at flere kunder har efterspurgt færre produkter fra Kitron end ledelsen havde regnet med. Så året i år ser ikke så godt ud indtil videre. Egenkapitalen kan også erhverves med en stor rabat. Mener at KIV er omkring 0,6-0,7 og forward P/E er under 10. Man udlodder 30-50 % af overskuddet i udbytter. For mig ligner det et interessant lille frimærke med mulighed for supplering. Det er ikke lige min type selskab og har ikke lavet noget særligt research arbejde, men vil gerne høre andres mening. Det kunne være en lille uset perle i det lange løb.

Link til rapporter:

http://www.kitron.com/Investors/Reports-and-presentations/



23/7 2013 19:32 Hegu 165944



At Kitron kommer med et rigtigt godt resultat og alligevel falder i det meget positive norske børsmarked, fortæller vist alt om hvor "usexet" denne Aktie er. Kursudviklingen i denne har jeg helt opgivet at forstå.

Med venlig hilsen

Helge Larsen



23/7 2013 20:42 Okonomen 265945



Hej Helge.

Regnskabet for Q2 så acceptabelt ud specielt for et selskab med så lav en prissætning. Gearingen er dog lidt høj, og Q1-2 er markant værre end i 2012 primært pga. Q1 regnskabet selvfølgelig. Alt andet lige lader det til, at Kitron er oplagt som "frimærke" for den meget tålmodige investor. Jeg anvender ikke brugen af frimærker i min portefølje, men hvis jeg gjorde, så ville jeg sandsynligvis tilføje en lille bunke af Kitron-aktier. Med tiden bør markedet få øjnene op for aktien, og så kan man evt. supplere lidt op - og hvis ikke, så er det trods alt kun et frimærke.



TRÅDOVERSIGT