Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ekstraordinære generalforsamling D. 30 Juli 2013


65899 Winsa 10/7 2013 15:45
Oversigt

Hej alle investorer :)

Hvis i selv har investeret i Athena IT-Group eller har haft et kig på deres hjemmeside, ved i at der d. 30 Juli bliver afholdt en generalforsamling.

Jeg ville høre hvorvidt nogen af jer tager til denne forsamling og hvad jeres holdninger og fremtidige forventninger er til firmaet.

Jeg har selv investeret i Athena, men synes at aktien er alt for likvid (bliver ikke handlet så meget) så jeg vælger selv at sælge, hvis kursen kommer over de 12,5.

Desværre kan jeg ikke selv komme til forsamlingen da den ligger i jylland og jeg samtidigt er på ferie, så ville høre om nogen af jer kunne tage imod min stemme og stemme på vegne af mig.

http://www.athena.dk/topmenu/investor/first-north-meddelelser/first-north-meddelelse-nr-115-2013-indkaldelse-til-ekstraordinaer-generalforsamling/

Winsa :)11/7 2013 11:18 Winsa 065902Rettelse : Havde misforstået ordnet likvid, mener at aktien ikke er likvid nok (altså at den ikke bliver handlet ofte)TRÅDOVERSIGT