Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tiodubblarkandidat på bästa aktiebloggen!


65961 Bitte 26/7 2013 01:31
0
Oversigt

Svenska Mavshack lyfte idag med 13 %. Inte så konstigt efter flera positiva nyheter senaste tiden. Och det verkar som att det finns anledning att tro på många än mer goda nyheter närmaste tiden. En hel del ouppmärksammat av det slaget tas idag upp i en analys i vilken Mavshack för andra gången nu köprekommenderas (senast var i februari) och ett mycket starkt nyhetsflöde närmaste tiden förutspås i analysen. Se den på min favoritblogg http://blogg.passagen.se/klarsynthet/

Där diskuteras ett scenario som antyder minst en möjlig tiodubbling närmaste två åren. Senast aktien uppmärksammades på bloggen (i februari) 5-dubblades den på knappt två veckor från 9 öre till 45 öre och det kom mängder med goda nyheter från företaget efter analysen. Skulle det bli motsvarande utveckling nu skulle aktien gå till 1,15 kr om några veckor. Kostar nu 26 öre.

Jag har ju länkat till min favoritblogg flera gånger förr. Av goda skäl. Tipsen där har gått som raketer varje gång allt sen bloggen startades förra året. Eller för att citera bloggens egen statistik över utfallet så här långt:

""Påfallande många av de aktier jag analyserat på bloggen har som bekant mångdubblats i kurs på kort tid. Den senaste, Tigran Technologies tog lite drygt 2 veckor på sig att för att stiga med som mest (hittills) drygt 200 %. 24h Technologies (numera namnändrat till Mavshack), den hittills kraftigaste kursklättraren av dem alla, steg med 400 % på knappt 2 veckor. Precise Biometrics steg med nästan 170 % på knappt 6 veckor, men var sen efter knappt 20 veckor upp med nära 300 %.

Av alla de så här långt 10 analyserade bolagen sedan bloggen startades i maj 2012 har 9 blivit kursraketer och 1 av dem, efter endast en mycket kortvarig uppgång, senare blivit ett fiasko genom att bolaget ifråga gick omkull när dess forskningsprojekt gick åt pipan (som tröst kan nämnas att även Redeye gick bet där medan de i allt väsentligt missade de 9 storvinnarna). Några andra av de främsta kursvinnarna så här långt är Jays som steg med mer än 150 % på mindre än 9 månader och Taurus Energy som steg med nästan 100 % på lite drygt 4 veckor. Resterande 5 analyserade bolag, inklusive det som gjorde fiasko, har stigit med som mest i snitt ca 60 %.""

Jag hakar i alla fall på. Aldrig nånsin stött på en källa som lyckats pricka så många mångdubblare gång på gång. Dessutom brukar det bli starka nyhetsflöden i bolagen ifråga och jättehög omsättning så att man kan handla aktivt. Bloggaren är helt oöverträffad vad gäller att gräva fram och analysera info som massorna inte tänker på eller klarar att göra själva. Och gång på gång brukar bloggaren hitta bolag där stora saker snart är på gång att hända. Bolag som marknaden missat.



TRÅDOVERSIGT