Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Kurstriggeren i Genmab nærmer sig


66171 celsius 16/8 2013 11:17
Oversigt

MEDICINAL & BIOTEK: Antistofselskabet Genmab har været omgivet af positive nyheder i 2013, der senest førte til en opjustering af forventningerne til året. Kommende data forventes at blive afgørende for værdisansættelsen af selskabet, lyder det fra medicinalanalytiker.

Når julestressen for alvor er ved at indfinde sig i begyndelsen af december, står Genmab over for en særdeles vigtig begivenhed på American Society of Hematology-konferencen (ASH) i den amerikanske by New Orleans. Selskabet vil præsentere flere vigtige data, som vil være afgørende for værdiansættelsen af selskabet.
”Jeg tror på, at vi får et rigtig interessant ASH for Genmab på både Arzerra og Daratumumab. Samtidig er det værd at bemærke, at man fra GlaxoSmithKlines side egentlig havde planlagt at præsentere frontline CLL data på den mindre IWCLL-konference i Köln. Dette er nu rykket til ASH, hvilket jeg ser som et godt signal – dvs. at man går efter at præsentere data på den største og vigtigste konference for hæmatologi. Det indikerer, at data er gode, når det kan bære en præsentation her,” siger Michael Novod, medicinalanalytiker i Nordea, i et interview med MedWatch.

Svært at sammenligne data. På konferencen vil Genmab fremlægge en del vigtige kliniske data for både leukæmimedicinen Arzerra (ofatumumab), som man har med samarbejdspartneren GlaxoSmithKline (GSK) og daratumumab, et antistof til behandling af knoglemarvskræft (myelomatose) med partneren Janssen Pharmaceuticals, der er en del af medicinalgiganten Johnson & Johnson.
”Det er enormt svært at sammenligne henover forsøg, men alligevel vil man jo kunne se på enten det primære eller de sekundære endepunkter, hvor der er fordele og ulemper ved de forskellige stoffer. Jeg mener stadigvæk, at de data, vi har set præsenteret for Arzerra i headline-format, er kompetitive i forhold til det, vi indtil videre har set præsenteret for GA101 fra Roche. Samtidig kan jeg forstå på ledelsen i Genmab, at der også er rigtig gode data på de mere sekundære endepunkter, eksempelvis komplette responsrater og minimal residual disease, altså hvor meget sygdomsbyrde, der er tilbage hos patienterne,” siger Michael Novod.
Samtidig påpeger han, at der er flere forskellige interessante ting angående daratumumab.
”Det ene er, at der kører flere mindre studier. Samtidig kører der et studie i monoterapi i de meget syge dobbelt-refraktære patienter, hvor de også har Breakthrough-status, og man ved, at de sammen med Janssen har haft møder med FDA. Så spørgsmålet er, om man ikke snart hører noget nyt omkring det,” siger Michael Novod. Han uddyber:
”Man har jo set, at det regulatorisk kan gå rigtig hurtigt, når først man har fået Breakthrough-status, så det bliver meget spændende at følge, hvilken regulatorisk vej man vælger at gå.”
Ny kursstigning?
Det sidste vigtige, der forventes præsenteret på ASH, er ifølge medicinalanlytikeren, at der også kommer de første kombinationsdata for revlimid og daratumumab. Data, der er meget vigtige for det kommercielle potentiale.
”Jeg tror helt bestemt, at ASH vil være en kurstrigger for Genmab. Det vil jo give et billede af, om det her produkt er noget, der er lovende for behandlingen af knoglemarvscancer. Ligeledes vil det give en fornemmelse for Arzerra-potentialet. Jeg mener, det er meget vigtigt for værdiansættelsen af selskabet,” siger Michael Novod.
Genmab modtager royalties af Arzerra-salget på 20+ pct., mens det er ukendt for offentligheden, hvordan aftalen med Janssen er. Det vurderes dog, at der er tale om royalties på mellem 15 og 18 pct. af det fremtidige salg, såfremt lægemiddelkandidaten rammer markedet. Både Arzerra og daratumumab har ifølge Genmab blockbuster-potentiale.
Modsat Genmabs aftale med GSK, så afholder Janssen samtlige udgifter i forbindelse med daratumumab.
Nordea Markets skrev forleden i en morgenrapport, at Genmab er et af Europas mest lovende biotekselskaber.

Sendt fra GENMAB gruppen16/8 2013 21:07 Solsen 966178En helt ekstraordinær udtalelse omkring Arzerra fra Winkels side på H1 CC er tilsyneladende ikke opfattet af investorerne. Eller også tror de ikke på Winkel - dog fangede Novod, Bowers m.fl. den.

"I can assure you that data is the best in comparable trials with CD20 antibody, and that includes GA101" det var ordene fra CFO Jan van de Winkel. Ord der kan være mio eller snarere mia værd.....

Winkel kunne næsten heller ikke vente på, at skulle præsentere resultater fra kombi studiet Revlimid+Dara.

Om Dara sagde han "the more we se the more excited we are"

Hexabody var han meget tilfreds med udviklingen af og vi får præsenteret en eller anden form for validering i år.

Duobodyaftaler har de sikkert hævet prisen på. Janssen- og Novartisaftalen udvikler sig pænt og nye aftaler ligger ikke lige for. Winkel nævnte, at der skulle en yderligere validering til......det tolker jeg som om prisen er hævet markant, som Genmab også tidligere har indikeret. Smart at nuværende aftalepartnere betaler udviklingen, mens Genmab scorer kassen på nye aftaler, hvis det lykkes.

Winkel lovede mindst en yderligere opjustering - hermed vil Genmab efter al sandsynlighed blive overskudsgivende for første gang i selskabets historie !!!

Opjustering kommer højst tænkeligt efter offentliggørelse af planerne for Dara's udvikling. Dermed også sagt, at de kommer i år og efter min vurdering bliver det i Q3 - dvs max 30 børsdage. Dette baseret på sidste spørgsmål på PI's Q&A session.

Alligevel er børshandlerne ikke vågnet - til nogle voldsomme måneder for Genmab inden de efter nytår kommer i C20.

Stigningerne kommer men hvornår ?

God weekend !

Solsen17/8 2013 20:24 120281 066183God gennemgang Solsen. Jeg er også sikker på stigningerne kommer - og supplere alt hvad jeg kan, inden nye date, milestone=opjustering af året - og måske endda til et plus for første gang i deres historie.18/8 2013 10:50 Plextoren 066186Lyder godt Solsen

Håber dog stadig vi ser en DuoBody aftale eller en aftale på HexaBody sidst på året.

Zaluturbomab kunne også være interessant......

Mvh
Plextoren18/8 2013 11:30 Sukkeralf 066188Helt enig i det skriv Solsen.

Så længe der er fremgang i nuværende DuoBody programmer, gør det ikke så meget at der ikke kommer nye aftaler, da yderligere vallidering kun vil hæve prisen. Manglende aftaler og stiilestående udvikling i nuværende aftaler vil dog være en grim kombination, så forhåbentlig sker det ikke.

Eneste anden ting som jeg tolker lidt negativt er de autoimmune sygdomme med ofatumumab - synes ikke der var så meget optimisme at spore.

Mon ikke vi kav være relativt tæt på en eksplosion i aktien igen - det kræver dog at Jansmeget positive ord om Arzerra holder.

Nu har vi også fået ODD i både USa og Europa, så der må snart ske noget med Daratumumab.

Mvh
Sukkeralf18/8 2013 13:32 gentogen 066189Forskningen i DuoBody ser ud til at gå godt.

"Dr. Janine Schuurman, Director Strategic Research at Genmab, will present exciting, novel data on DuoBody at the 4th Annual Bispecific Antibody Summit. The focus of the presentation will be on CD3-bispecifics." (fra Genmabs hjemmeside).

Fra konferencens hjemmeside http://bispecific.com/agenda/day-two

Janine Schuurman, Director, Strategic Research, Genmab

Case Study: Effective Tumor Killing by Bispecific IgG1-Her2XCD3 Antibodies Generated by Controlled Fab-Arm Exchange

In vitro and in vivo POC data of bispecific IgG1-Her2XCD3 antibodies

The effect of epitope binding on T-cell mediated tumor killing

Understanding the impact of Her2 expression density on T-cell mediated tumor killing

The effect of the Fc-backbone18/8 2013 16:11 Solsen 066191Vigtigst af alt så bekræftede Winkel tydeligt, at de to blockbusterstoffer in spe er godt på vej. Her ligger 80% af den nuværende værdi i Genmab.

Bispecific skal have tid til at modnes. Gentogens fund bekræfter, at Genmab sammen med Janssen og Novartis er godt på vej.

Arzerra har stadig stort potentiale i autoimmune sygdomme. Jeg har flere gange spurgt til dette område på PI's Q&A med Genmab, men hver gang fået svaret, at GSK styrer dette område suverænt. Derfor tror jeg ikke vi skal lægge noget i, at Winkel ikke siger så meget. Der var iøvrigt ikke spørgsmål til det i denne omgang.

RRMS forsøget "Mirror" havde dataindsamlig i juni 2013. Så tiden for offentliggørelse må nærme sig. Den 21. September er der et større neurologisk møde i Wien. Abstracts offentliggøres i Journal of the Neurological Sciences, Vol. 333/1-2. Vel indenfor en måned. Om det er her eller ved anden lejlighed er rent gætværk.

Men ash i december bliver nok årets højdepunkt for os ;-)

Solsen19/8 2013 20:26 Sibelius 066206Solsen,
Er det ikke at overfortolke når du siger han LOVEDE endnu en opjustering. Jeg har hørt CC og læst PI QA. Ingen af stederne lover han en opjustering. Giver i øvrigt ikke mening at love en opjustering samtidig med at man opjusterer.

Men enig i at han er enormt bullish i sine udtalelser. Sjovt nok mest bullish på CC og noget mere fodslæbende på QA.

Mvh
Sibelius19/8 2013 20:58 Solsen 066207Det er i et interview til MedWatch han lover det - dagen efter H1.

Solsen19/8 2013 22:01 MadsSkjern 066208


20/8 2013 09:00 Sibelius 066210Hvis det er dette citat: "There is definitely potential for another positive adjustment during the year. If we accelerate the development of daratumumab there is also the opportunity for another milestone payment, and that would almost automatically lead to a new adjustment," is the unambiguous message from the CEO." Vil jeg stadig sige at det er en overfortolkning.

Han lover ikke noget, han siger at der er potentiale for en opjustering. I lighed med hvad der blev kommunikeret på CC ved vi at der er forskellige spor der kan lede til positive resultater i indeværende år, og hvis det sker kan der komme en opjustering. Det kan også være der ikke sker noget eller det først gør i 2014.

mvh
Sibelius20/8 2013 08:34 overleif 066209Jamen, kender Winkel de data han taler om på nuværende tidspunkt? Hvis ja, hvorfor er de så ikke offentlig gjort? Eller kan der være tale om en slags forventninger snarere? Det er jo for set i biotek at firmaer har udtrykt stor optimisme osv. for senere bare at være åh så overraskede, åh så skuffede når data alligevel skuffer...20/8 2013 09:29 Solsen 066211Han kender data !

Hvis man har Genmab inde under huden er det ikke en overfortolkning efter min mening :-)

Men det er ok at mene noget andet.

Solsen20/8 2013 09:32 overleif 066212Du TROR han kender data, er det sådan jeg skal læse det?20/8 2013 10:12 Solsen 066215Han kender data på Daratumumabs fase 1/2 og kombiforsøget med revlimid.

Overfortolkningen var mht "den potentielle opjustering"

Solsen20/8 2013 11:12 MadsSkjern 066217Han kender også sekundære endpoints for ofatumumab frontline CLL.
Det fremgår af cc at manden har ualmindeligt svært ved at holde på en god hemmelighed...TRÅDOVERSIGT