Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

SAS:Gigantisk spareoffensiv Release of 3rd Quarter (May-Jul)


66251 Camel 22/8 2013 22:01
Oversigt

Nu må effekten af gigantisk spareoffensiv slå igennem.

Jeg tror personligt, at SAS overraske os positivt 4.sep kl.8

Overenskomst for kabine samt piloter.

S & P løfter ratingen langsigtet på SAS til B-(Indre værdi kurs 42)

SAS koncernens salg af Wideröe Flyveselskap AS er godkendt af de norske konkurrencemyndigheder. Det endelige salg ventes at finde sted til september og styrke SAS finansielle position og likviditet, som planlagt i koncernens 4XNG plan.

I november 2012 genforhandlede SAS sine løbende kreditfaciliteter på 366 millioner Euro til en amortiseret kredit på 3.500 millioner svenske kroner. Låneyderne er selskabets fire majoritetsejere - herunder de tre skandinaviske lande - og et syndikat af syv banker, som alle deltager på samme betingelser.

Aktiviteterne under 4XNG planen har gjort det muligt for SAS at reducere kreditfaciliteterne til 2.000 millioner svenske kroner.

SAS gennemfører salg og leaseback af seks Boeing B737-600. Manøvren giver SAS en halv milliard svenske kroner i kassen.

(Reuters) - Finnair (FIA1S.HE) said its new chief executive Pekka Vauramo saw both advantages and disadvantages in a possible Merger with Scandinavian airline SAS (SAS.ST), after a Danish report said he saw potential benefits in such a deal.

SAS dropper CSC og vælger ny leverandør af it fra 1Januar.

Målet er at skære 50% på IT omkostningerne ved at outsource ALT til Indien.

SAS start - og landingstilladelser i London er mia. værd:(BMI har solgt tilsvarende rettigheder)

http://www.business.dk/transport/sas-har-en-overset-milliardformue-i-london

Aftalen mellen Apollo og SAS indebærer at Apollos kunder flyver med SAS fra 13 byer i Norge, Sverige og Danmark,

Aftalen er på 590 millioner kroner.

SAS og Apollo rekordtaftale på 920 millioner kroner.

Kursen skal meget op,eller hvad mener I.23/8 2013 04:38 Camel 066253SAS bekræfter at have solgt og tilbagelejet 19 reserve-flymotorer til en samlet værdi af 120 mio. dollars svarende til 685 mio. danske kroner. Det er en langtidskontrakt, der løber i op til 10 år.

Aftalen er indgået med to købere, henholdsvis Willis Lease Finance Corporation i San Francisco samt Willis Mitsui & Co Engine Support i Dublin. Markedsværdien er i følge SAS en smule højere end forventet. Det skyldes blandt andet, at SAS har sørget for løbende at opdatere motorerne med den nyeste teknologi.

SAS har i månederne juni og juli åbnet 32 nye ruter. Det har været med til at bidrage til en samlet vækst på 155.000 passagerer i de to måneder.

Overraskelse hos analytiker
Hos Sydbanks chefanalytiker Jacob Pedersen var der overraskelse at spore ovenpå offentiggørelsen af trafiktallene. Sydbank havde forventet en trafikvækst på 5 procent, mens der i stedet blev realiseret en vækst på 12,4 procent.

Kurstarget 30-40 ultimo 2013.23/8 2013 22:51 Camel 066265Nordea:Spændende at følge Nordeas handelsmønster,
stinker det måske en lille smule?????????????TRÅDOVERSIGT