Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

BioPortos langsigtede potentiale er ikke til stede


66270 investor1989 25/8 2013 10:40
Oversigt

Aktieugebrevets bioteksekspert Peter Aabo sætter igår et kortsigtet kursmål på BioPortos Aktie på 3,1. Det kan undre lidt når man læser nærmere ned i artiklen.


han forventer at emissionen går igennem hvorefter bioporto vil have ca. 110 mio. udestående aktier. Ved 3,1 forventer han altså en markedsværdi omkring 350 mio. kr.


Han skriver samtidig at 1) han tror de taber patentet 2) han tror det samlede topsalg for testen bliver 50 mio. kr. i fremtiden.


Det kan derfor undre hvorfor han kommer med et højt kursmål når han spår så mange dårligddomme. Det kommer han også med en logisk forklaring på.


Bioporto skriver han har en trofast ejerkreds, også personer bag som må betegnes som særdeles kontroversielle og folk på kant med loven. Han spekulerer således i at de efter emisisonen vil banke kursen op i markedet da de tidligere har kunnet sprede "falske forhåbninger" i markedet om at BioPortos gennembrud er nært forestående.


En investering i BioPorto kan altså nu kun betegnes som særdeles spekulativ



25/8 2013 15:00 runski 066275



Aktieugebrevet er virkelig langt fra hvad det har været. Det her er blot endnu et eksempel på at man skriver side op og side ned om en aktie, for så ganske kort efter ændre billedet totalt. For 2-3 uger siden spåede han at aktien ville ligge i 5-6 kr efter 6 måneder, og nu kan jeg forstå det er ændret ned til ca halvdelen. Uden nye informationer der ville kunne halvere et kursmål.
Af andre formidable gennemarbejdet analyser kan også nævnes deres fantastiske short anbefaling af Vestas i 105 og side og side ned om hvorfor den bare skulle ned fra da af. Hvorefter Vestas går i 115, altså inden regnskab og uden informationer der kunne påvirke kursen markant, og AU sætter så en købsanbefaling.

sent from iPhone



25/8 2013 16:06 pete44.5 066276



Det som stadig virker noget specielt er stadig at den gruppe som pludselig sprang fra forrige emmision nu er med igen...... Hvis man deltager i emmisionen skal man nok ikke regne med at specielt den gruppe vil vaere aktieejere laenge, og at der der efter emmisionen paa et evt. hoejere niveau vil vaere salgs interesser.

AU tjaaa har de ikke BIOPOR i deres model PF ?



29/8 2013 19:30 johnny57 066319



AU er en glimrende omvendt indikator

sent from iPhone



TRÅDOVERSIGT