Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Historisk afkast Fingerprint Card


66414 investor1989 10/9 2013 21:19
Oversigt

En meget omtalt Aktie for tiden. Så jeg har kigget lidt nærmere på hvad Fingerprint har leveret for deres aktionærer gennem tiden.
Det bemærkes at jeg personligt ikke har bud på fremtiden og hverken er long eller short i aktien.
pdfFingerprint.pdf



10/9 2013 22:08 investor1989 066415



Vil lige sige at datoene på grafen er forkerte. De dækker over perioden 1998 - 2013 og altså ikke kun til 2009 som der står. Kurserne er de rigtige.



10/9 2013 22:19 faurschou 266416



Jeg har skrevet meget om Fing gennem tiderne både på EI og her. Kritisk og debatterende har jeg prøvet at være. Jeg skrev i en periode med Stengaard om Fing, hvor han havde gode og kritiske indlæg.
- Han har siden nået både at købe og sælge igen.

Jeg mener, at ledelsen har kunnet kritiseres i en række tilfælde for at være slet og ret dårlig, dårligt kommunikerende og foretage tåbelige insider salg mm.

Så kritik er absolut ikke fremmed for mig, jeg har leveret en del gennem tiderne.

Det jeg ikke forstår er et indlæg som ovenstående. En lang række teknologiske og medicinske aktier kører i mange år med underskud og er ikke en god investering for aktionærerne. Men pludselig kan teknologien slå igennem og så rammer man som investor et gennembrud, det sker ikke så tit.

Hvorfor skal vi se på tidligere års indtægter, når vi har investeret i en Aktie, hvor vi har håbet på et gennembrud men ikke vidst om det ville komme.

Med den nye I-phone er biometrien slået igennem i mobiltelefonien, gennembruddet er her. Fing er vel positioneret i markedet. Det kan stadig gå galt, som det altid kan med risiko investeringer, og man skal også altid passe på med hypede aktier, så man kun har en lille del af portefølgen i sådanne.

Hvis man som investor ikke har deltaget i de emissioner, der har været, så passer din risiko analyse selvfølgelig, men har man deltaget, så skal den klart justeres betragteligt.

Jeg synes selv den er steget for hurtigt og for meget, og jeg solgte faktisk allerede en portion i 19. Men hvis biometrien bliver standard i mobiler, så kan det historiske afkast være lige meget.

/faur



11/9 2013 07:49 investor1989 166418



Tak for dit gode indlæg om aktien. Jeg har set du har fulgt den længere tid. Og stort tillykke med din gevinst, det er dig velundt. Du har jo hele tiden virket som en der har været klar over risikoen, så mit indlæg var på ingen måde møntet mod dig. Det var mere en historisk opsummering. Især fordi at når en Aktie stiger voldsomt er der mange der hopper ombord uden at vide hvad de køber en til. Og når regnskaberne ikke følger med aktiekursudviklingen skabes der en bobbel. Denne bobbel kan jo godt blive hvis regnskaberne om 1-2-3 år begynder at udvikle sig. men de sidste 2 gange kursen er gået højt op på CEO's alt for voldsommme udtalelser er den gået kraftigt ned igen... Som sagt har jeg selv hverken bull eller bear holdning til Fingerprint, men syntes ikke det stader at kigge på historik i et selskab både mht. aktiekursen og finansielle resultater, emissioner osv. det er ofte fortiden der lærer os om fremtiden.



11/9 2013 17:46 Okonomen 166432



The hotter they are the harder they fall



TRÅDOVERSIGT