Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nordisk aktieforum


66540 Hovgesen 24/9 2013 06:34
0
Oversigt

Jeg vil gerne have muligheden for at invitere dig/Jer til dette gode forum.

Vi er nu Skandinaviens største aktieforum, hvor der debatteres og vises alle mulige investeringsmuligheder frem.
Den store fordel fra vanlige foraer er, at her er der ansigt på den person man taler med.

Håber I bliver glade og får stort udbytte af at være med !

https://www.facebook.com/groups/2349222678/



24/9 2013 08:06 Conner 066541



Det er nu 2. gang denne reklame dukker op. Er der gået foretning i facebook gruppen ?



24/9 2013 15:15 Hovgesen 066544



Ingen forretning, kunne da ellers blive en god indtjening på det <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>
Kun en oplysning til at debattere aktier med andre. Jeg synes siden er et besøg værd.



25/9 2013 17:27 Hjulmand 066551



Facebook? Er det ikke det der børnechatroom der kræver rettigheder på ALT man ligger derind?



25/9 2013 18:38 XJK 166553



Ja, både her og på den alternative kanal reklameres for det pågældende forum.

Jeg har noteret mig, at de selv samme profiler (Hovgesen, Maxxprofitt) også synes at lovprise Image System med udokumenterede påstande om firmaets potentiale - søgningen på EI er pt. nede, så der kan jeg ikke finde noget at linke til pt. :o):

http://www.proinvestor.com/boards/66468/Vi-kommar-se-maanga-ordrar-fraan-Image-Sy

Det indlæg (på svensk mens du nu skriver på dansk) har du formentlig ikke skrevet selv, men blot kopieret (har jeg ret?). Mit bud er, at det stammer fra det pågældende Facebook-forum, og at det oprindeligt er skrevet af en svensker. Om du har kopieret det af eget initiativ, eller om det glade budskab bliver spredt som led i en koordineret kampagne, ved jeg ikke, og jeg ved som sagt heller ikke, om det overhovedet er kopieret. Det kan også være, at det stammer fra et helt andet svensk forum?

Men jeg vil alligevel godt som en særlig service komme med en advarsel.

Hvis du sammen med andre forsøger at påvirke kursen ved at postere udokumenterede påstande om viden om forestående ordrer, risikerer du at få ørerne gevaldigt i maskinen. Formentlig også selvom du blot agerer budbringer og kopiere andres indlæg videre. Hvis det er led i en koordineret kampagne, vil det sandsynligvis være en skærpende omstændighed (uden at jeg er jurist).

Så hvor spændende det end måtte være at heppe på egne pennystocks, må jeg på det kraftigste advare mod fristelsen til at forsøge at påvirke kursen med udokumenterede indlæg og at deltage i koordinerede kampagner.

Men som sagt, så kan det jo være at det blot er noget, jeg har drømt? Hvilket jeg da inderligt håber.

Image Systems er forøvrigt nede med ca. 25% over den seneste uge.



25/9 2013 20:19 Hovgesen 066554



Jeg har ikke noget imod at kopiere en tekst fra et andet forum og indsætte her. Hvis man har samme syn på sagen eller aktien kan jeg ikke se noget problem i det.
Hvis det har interesse (hvilket jeg ikke tror)så kan jeg sagtens give det svenske forum hvor jeg har kopieret teksten fra: https://www.avanza.se/aza/press/forum/forum.jsp?forumId=604#post_2983415

Ang. aktien Image System så tror jeg selv på fremgang for dem. Deres ordreindgang er steget og efter emissionen har de skaffet ydeligere kapital. Link om emissionen, desværre også svensk da det er et svensk foretagende: http://news.cision.com/se/image-systems-ab/r/image-systems-ab--publ--beslutar-om-och-faststaller-villkoren-for-den-fullt-garanterade-foretradesem,c9460567

RemaSawco AB, som er et datterselskab, er dem som har skaffet og vil skaffe mange ordre fremover. Jeg tillader mig lige igen at indsætte et link fra IS hjemmesiden, (svensk igen) som man måske kan bruge som dokumentation til at se der er fremgang for fimaet: http://news.cision.com/se/image-systems-ab/r/image-systems-ab-forvarvar-remacontrol-a-s-via-dotterbolaget-remasawco-ab,c9439761

Samt jeg også gerne vil give et link mere over Images system's pressemeddelelser hvor man blandt andet kan se deres ordreindgang: http://ir.imagesystems.tv/?get=content&action=view&id=127-3

Hvis man kigger regnskaberne igennem gennem tiden, ja så er det ikke kun positive tal. Det vil jeg gerne indrømme. Men deres seneste rapport viser igen at der er fremgang for Image System: http://news.cision.com/se/image-systems-ab/r/delarsrapport-for-image-systems-ab--publ--januari---juni-2013,c9459390

Her efter emissionen med nye aktier oveni, skal kursen finde sit leje. Så det fald du skriver om aktien har haft vil jeg ikke gå i koma over. Det giver bare en oplagt mulighed til at supplere.

Så hvad du "XJK" skriver at jeg måske prøver at være budbringer, forsøger at påvirke kursen med at skive ting om ordre samt "udokumenterede indlæg og at deltage i koordinerede kampagner". Så vil jeg gerne tage kraftigt afstand til denne beskyldning.

Hvad angår "Hjulmand"'s syn på FB gruppen, vil jeg ikke bruge tid på at besvare da det er en barnlig holdning at have.
Jeg ønsker blot at give mulighed for at opleve andre fora hvor der kan diskuteres aktier.



25/9 2013 20:45 XJK 166555



Det jeg reagerede på var sætningen "Vi kommar se många ordrar från Image Syestem den kommande tiden.".

Der er et fortilfælde, hvor en bruger fra EI postede et indlæg om, at han vidste, at der var en stor ordre til Vestas lige på trapperne. Han blev dømt for forsøg på kursmanipulation. Derfor min advarsel. At det ikke forholder sig sådan, er jeg kun glad for at høre.

Jeg deler ikke dit syn på Image Systems.



26/9 2013 22:34 Hjulmand 266574



Du må godt mene at mit indlæg er barnligt, men hvilken reaktion forventer du af en reklame for et facebook site i et seriøst forum?

Jeg mener dit indlæg er utilstedeligt og usmageligt. Synd du ikke selv kan se det. Stod det til mig, så blev det slettet.



27/9 2013 10:16 Hovgesen 066578



I et seriøst forum forventer jeg også et seriøst svar selvom man ikke er enig. Hvis det skulle være synd for nogen er det dig, da et forum indeholder dialog om man er enig eller ej. Så jo, jeg mener dit indlæg er barnligt og at DIT indlæg skulle slettes.



7/10 2013 17:52 pete44.5 066621



Det barnlige er vel at reklamere for sig selv i fora som har samme indhold.... efter min mening skulle du ip bannes,,,,,,,, det svarer lidt til at Nordea stiller en reklame op i en Danske Bank afdeling. Jeg har set jeres side paa face bog, rygklapperi og hypen uden grundlag.



TRÅDOVERSIGT