Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

Ofatumumab i kombination med de nye kinase inhibitorer


66639 Sukkeralf 10/10 2013 12:33
Oversigt

Gilead kom i går med følgende meddelse:

http://www.gilead.com/news/press-releases/2013/10/gil..

Det er data fra følgende studie:

http://www.clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT01539512?te..

Der findes et ligende studie hvor Idelalisib kombineres med Ofatumumab:

http://www.clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT01659021?te..

Som vi har diskuteret flere gange herinde, så er det altså nogle betydningsfulde behandlingstilbud på vej i CLL fra specielt to kinase inhibitorer, nemlig Ibrutinib (BTKi fra Pharmacyclics/Janssen) og Idelalisib (PI3Ki fra Gilead).

Første spørgsmål er selvfølgelig om der ligger en lignende interimanalyse i fase III studiet med Idelalisib + Ofatumumab i tidligere behandlede CLL patienter - det kan vi jo håbe, så vi ikke halser alt for langt bagefter.

Det helt store spørgsmål indenfor CLL i fremtiden er selvfølgelig hvorledes disse patienter behandles. Der er efterhånden store håb til at disse kinaseinhibitorer med tiden kan erstatte kemoterapi - det vilforhåbentlig bl.a. blive i kombination med CD20 antistoffer.

Gilead taler faktisk også om på endnu længere sigte, at behandlingen udelukkende bliver oralt, altså kombinationer af diverse piller !!

Derfor må vi snart få genmab på banen med Ofatumumab kombinationer med Idelalisib og Ibrutinib !

Desuden kunne vi godt snart bruge den update på Ofatumumab i autoimmune sygdomme og vel også gerne en ny DuoBody deal - før forhåbentlig HexaBody tager over i 2014 :-)

Mvh
Sukkeralf10/10 2013 13:24 Solsen 166640Denne potentielle negative trigger i Q114 skal vi være opmærksom på:

http://ir.pharmacyclics.com/releasedetail.cfm?release..

Man kunne håbe på, at Janssen og GSK kunne aftale et kombien Ibrutinib og Arzerra køres i stilling som "golden standard"

SolsenTRÅDOVERSIGT