Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hvornår?


66782 johalan 27/10 2013 07:05
Oversigt

Alle venter i spænding, men hvornår kommer afgørelsen (patentet).

"EPO udsætter afgørelse om anke vedrørende BioPortos NGAL cutoff-patent EP1831699

Efter dagens retsmøde i NGAL cutoff indsigelsessag, har Den Europæiske Patentorganisation undtagelsesvist valgt ikke at nå frem til en endelig beslutning. Den sag vil blive videreført på grundlag af skriftlige indlæg. BioPorto har ikke modtaget oplysninger om timingen af ​​yderligere procedurer. BioPortos patent fortsat fuldt gyldige under sagen."

Med udgangspunkt i meddelelsens "Den sag vil blive videreført på grundlag af skriftlige indlæg."

Et skriftligt indlæg fremsendes til EPO. EPO bruger 2 uger? på at analysere indholdet og fremsende skrift til den anden part, der igen får 2 uger? til et svarskrift, hvorefter EPO igen bruger 2 uger? på at analysere indholdet og fremsende skrift til første part. Dvs. mindst 6 uger pr. skrift/udtalelse. Spørgsmålet er så: Hvor mange skriftlige indlæg kommer der?

Denne problematik sammenholdt med "BioPortos patent fortsat fuldt gyldige under sagen"

Konklusion: Ingen kender sagsbehandlingstiden nu, og dette på en sag som kan gå begge veje. Sagsbehandlingstiden kan være alt fra kort tid til f.eks. 10 "skrifter"

Det stiller spørgsmålene:Hvor vigtigt er patentet for Bioporto? Kan Bioporto udnytte, at de har patentet indtil sagen afgøres? Hvad er forskellen for Bioportos fremtid med patent kontra uden patent?

Jep - en spændende tid for aktionærene.



27/10 2013 20:34 johalan 066790



Ja - så kom der i løbet af dagen kommentarer til Bioportos problemstilling, men desværre ikke her på kanalen. På søsterkanalen kom link til Morten Langers kommentarer

"Bioporto steg 26 % i denne uge, og mere kan være på vej: I mine aktietips skrev jeg i sidste uge, at det var sandsynligt med en stille og roligt kursfremgang i BioPorto, fordi meldingen om udskydelse af den vigtige patentafgørelse var mere positiv end negativ for selskabet. Sandsynligheden taler for, at den europæiske patentmyndighed, EPO, har erkendt, at BioPortos påstand om en regnefejl i den første afvisning var korrekt. Alene fredag steg aktien 11 %, og der var meget store ordrer på købssiden op mod lukketid. Det tegner godt for den kommende uge. Men husk: selvom BioPorto ved den seneste Emission fik penge i kassen, så konkursrisikoen er væk de næste 1-2 år, er det fortsat en højrisikoaktie, hvor udfaldet på fem års sigt er alt mellem nul kroner og ti kroner. Indkøb af aktien til pensionsporteføljen vil først blive overvejet efter en positiv afgørelse på patentsagen.

MWL ejer privat aktier i selskabet."

Mine spørgsmål er stadig: Hvor vigtigt er patentet for Bioporto? Kan Bioporto udnytte, at de har patentet indtil sagen afgøres? Hvad er forskellen for Bioportos fremtid med patent kontra uden patent?

Og undskyld Morten, men "Sandsynligheden taler for, at den europæiske patentmyndighed, EPO, har erkendt, at BioPortos påstand om en regnefejl i den første afvisning var korrekt." der kan være mange andre årsager til EPO.s udskydelse af afgørelse.

Er der nogen her i PI, der har "kommentarer" til mine spørgsmål?

PS: Er selv aktionær i Bioporto, og håber selvfølgelig, at Morten vurderer "casen" korrekt <span><img src=
" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>



TRÅDOVERSIGT