Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Image System en potential 100% inden 2014 !


66812 Image40 30/10 2013 08:16
2
Oversigt

Intressant nyhet från DV. http://www.imagesystems.se/case-studies.aspx

"Grundtanken är skapa fler bolag som Axis, genom att jobba i situationer som är lite mer riskfyllda. Vi tror att vi kan tillföra kapital, kunnande och kontakter", säger Peter Ragnarsson, som är vd på LMK Ventures och som var vd på Axis 2000-2003, till Nyhetsbyrån Direkt apropå insteget i Image Systems.

Ägandet i bildbehandlingsbolaget Image Systems går via LMK Ventures, ett dotterbolag till LMK Industri som äger nästan 15 procent av aktierna i Axis.

LMK Industri grundades av Mikael Karlsson som även startade Axis tillsammans med Martin Gren i mitten av 1980-talet. Mikael Karlsson avled 2005.

LMK Ventures nya innehav är ett resultat av den nyemission om 57 miljoner kronor som Image Systems genomförde under sommaren. LMK tillhörde det konsortium som garanterade att bolaget skulle få in pengarna och tilldelades slutligen 80 miljoner aktier.

"Hade vi fått mer hade vi inte varit ledsna för det", säger Peter Ragnarsson.

LMK Ventures blir tredje största ägare i Image Systems. Tibia Konsult och Thomas Wernhoff är de två största.

Enligt Peter Ragnarsson investerar LMK antingen i så kallade turn around-kandidater eller i bolag med expansionsmöjligheter.

"I detta fall finns bägge ingredienserna".


Sen har den största ägaren Tibia skapat av numera bortgågne Sten K Johnson (Skåne Gripen).

http://www.stenkjohnsonsstiftelse.se/om-stiftelsen/

http://news.cision.com/se/kungliga-patriotiska-sallskapet/r/sten-k-johnson-far-naringslivsmedalj-for-framstaende-entreprenorskap,c9251149

Skapar företag med hjälp av flera principiella byggstenar
- Viktigt är att TA vara på slumpen, men det kan man inte göra om man inte håller ögonen på kassan. Likviditeten måste finnas för det oförutsedda. Investera men förleds inte att låna för mycket. Våga var annorlunda. Kunskap är oerhört viktig, både generell och djupa kunskaper ¿ då är man förberedd, kan se och bedöma möjligheter. Ett företag måste utvecklas hela tiden för att finnas kvar och ett företag skall leva för evigt, tycker Sten K Johnson som också ligger bakom en ny professur i entreprenörskap.

http://www.aktiespararna.se/analysguiden/Hitta-Bolag/IT/Image-Systems/Pressmeddelanden/2013/Image-Systems-AB-Kommentar-till-genomford-foretradesemission/


Tänk lite på hur många miljoner aktier där har bytt händer här ved 0.13-0.16 kr ! Vi prater om + 200 miljoner över dom senaste 3-4 veckorna.Detta ÂR en ny stärk bas ock alla dom som har köpt här, tänkar inte sälja av förän vi är över min 0.20 kr tänkar jag som invester ?


Logga in på woodnet.se, så får ni en liten uppfattning om vilka som ska investera i nya timmerintag (mätstationer) och sorteringslinjer. Remasawco är det bolag som nästan alla aktörer inom sågverksindustrin vänder sig till när det ska byggas nytt.Därför är jag övertyckad om, att vi kommar att se många fina ordrar i 2014 ock fram !Kom ihåg ordern på 11 miljoner i vår till IS !


https://www.avanza.se/placera/forum/forum/image-systems.html



30/10 2013 11:06 Image40 066817



Många här i Sverige tror att IS kan gå hela vägen mott 0.50 kr i 2014.Detta låter väl mycke för mig, men mindre kan också göra det.

När rapporten kommar 7 november 2013 ock troligen visar rätt väg för IS, då brytar vi fort 0.20-0.23 kr.Kommar där då lika en eller två ordrar, då är vi lika fort över 0.30 kr....

Läs på själv här http://www.imagesystems.se/

Trevlig dag til alla.



TRÅDOVERSIGT