Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Er mine indlæg for meget for fora?


66975 investor1989 11/11 2013 23:38
0
Oversigt

Jeg er igennem hele aftenen idag blevet angrebet voldsomt med følgende ord:
- Store idiot
- Kæmpe tåbe
- Læderbærende lille ven
- Dumme idiot
etc.

Grunden til dette er at en skribent mener jeg er til stor skade for ProInvestor fordi jeg har til rolle at hype diverse pennystocks af betalte bagmænd. Jeg finder selv dette urimeligt, fordi jeg har skrevet 2-3 indlæg om en Aktie som en kammerat har anbefalet mig og som siden er steget 100% i værdi.

Men jeg er villig til at lytte til alle. jeg har igennem længere tid skrevet en masse indlæg omkring Globo, Genmab, SPPI, Zealand, Bakkafrost, Protector, SP Group mv.
Hvis folk er af den opfattelse at jeg udelukkende er ude på at lave voldsom useriøs hype uden at forholde mig til fakta om selskaberne, vil jeg gerne trække mig tilbage fra PI, for det er ingen tjent med. Min mening har hele tiden været at lave dybdegående analyse af enkeltaktier, og finde interessante cases som ingen har øjnene oppe for. Men jeg er også villig til at acceptere hvis andre ikke kan lide min stil, så derfor vil jeg selvfølgelig gerne stoppe med at skrive hvis det er den generelle holdning at mine indlæg er til skade for ProInvestor og ikke bør høre hjemme her.



11/11 2013 23:59 Occam 566977



Problemet med debatten ovre på den alternative kanal er, at hvert andet indlæg er af typen "du er dum" og "det kan du selv være". Man kan endda tildele negative stemmer - anonymt!

Den slags skulle vi gerne undgå her. Et vigtigt princip er: Lad være med at svare på indlæg, der går efter manden i stedet for bolden.



12/11 2013 08:20 XJK 366978



ProInvestor er (i modsætning til lokalradioen på den alternative kanal) et forum præget af ganske stor fornuft og fokus på det, det hele handler om - nemlig investeringer.

Så når et eller andet mere eller mindre ukendt firma nævnes, er det mit indtryk at folk her på sitet gør deres hjemmearbejde og sætter sig ind i casen, hvis de finder den interessant.

I min optik er det altid berigende at høre om så mange firmaer som muligt - også dem, der ikke lige passer ind i egen strategi. Jeg tror f.eks. ikke, at jeg kunne finde på at investere i Globo, men derfor sætter jeg alligevel pris på, at du skriver om dem.

Min eneste anke er, at man måske godt kunne samle f.eks. Globo-indlægene i samme tråd, så informationerne er samlet (og der ikke bliver oprettet så mange nye tråde). Men det er jo blot en teknikalitet.



12/11 2013 08:22 Makingmoney 366979



Hej 1989. Du skal bestemt ikke stoppe, jeg nyder altid at læsew dine indlæg. De er saglige, gennemarbejdede, og af høj teknisk kvalitet (med grafer og lign). Samtidig er du yderst behagelig i din tone, og gider, som jeg, heller ikke fnidder med alle tosserne. for det ER tosser som skriver den slags. de kan og skal bare ignoreres. Havde folk f.eks fulgt dit råd og kigget på GLOBO for 4 mdr siden havde de tjent flot, selvom den, også i mine øjne, i første omgang kunne ligne er fuser, en ægte pump and dump. Nogen gider simplethen bare ikke følge op på dem som er seriøse. Det har jeg selv gjort, fulgt dig og andre gennem tiden, for til sidst at kunne læse jeres indlæg UDEN den i starten nødvendige skepsis. Bliv du endelig ved. Jeg har stor respekt for dit arbejde.

Venlig hilsen
Morten



12/11 2013 08:42 Solsen 366980



Jeg synes også du blot skal fortsætte dit konstruktive arbejde.
Undlad, som nævnt i et tidlige indlæg, at svare eller blot erkende, at du ikke kommer længere med personer, der angriber dig.
Du sparer en masse kræfter på det og PI spammes ikke af uendelige diskussioner !



12/11 2013 10:14 Hegu 266981



Investor1989...Det var ganske rigtig mig som gjorde dig opmærksom på LIQTEC. Dels gennem radioen og dels over en øl i Lyngby Storcenter efter et investormøde i et andet selskab. Jeg fandt selskabet spændende pga den teknologi selskabet har i forbindelse med rensning af produktionsvand fra skifergasboringer.

Jeg var ikke rigtigt opmærksom på den palaver som der kan komme ud af en interesse for et selskab med Aldo Petersen i spidsen. Finder det absolut urimeligt, at både du og jeg får meget personlige høvl i denne forbindelse.

Jeg formoder at der på et tidspunkt kommer en neutral moderator ind på PI som kan stoppe den slags personangreb.

Med venlig hilsen

Helge Larsen



12/11 2013 11:31 runski 166982



Du er ung, du har gjort det godt og du har stukket næsen frem. Selvfølgelig vil du få en over tuden engang imellem, men du er også for intelligent til at lade dig kue af det.
Din unge alder gør også du mangler lidt erfaring i at have succes og begå sig på et fora uden at provokere en hvis skare, når du fortæller om din succes.
Det både kan og skal du være ligeglad med.

sent from iPhone



12/11 2013 11:31 runski 166983



Du er ung, du har gjort det godt og du har stukket næsen frem. Selvfølgelig vil du få en over tuden engang imellem, men du er også for intelligent til at lade dig kue af det.
Din unge alder gør også du mangler lidt erfaring i at have succes og begå sig på et fora uden at provokere en hvis skare, når du fortæller om din succes.
Det både kan og skal du være ligeglad med.

sent from iPhone



12/11 2013 12:00 Emkjær 166986



I1989 du kan da, være bedøvende ligeglad hvad folk mener om dig og de eventuelle "anbefalinger" du kommer med. Folk investere jo på eget ansvar.



12/11 2013 11:51 Martin NYSE 366984



Hej I89, jeg syntes det er helt fint, at du bidrager ved at præsentere nye interessante investerings objekter, som jeg ellers ikke ville have set. Det er op til folk selv at undersøge og danne deres egen holdning og due diligence. Jeg er ikke altid enig med dig, men det skal der jo netop være plads til - det er vel derfor vi er her. Jeg mener dine indlæg tidligere bare præg af hype, men det syntes jeg ikke er sandt længere. Dine seneste bidrag er mere "seriøse" (med risiko for at blive misforstået) og dybtegående, hvilket jeg værdsætter. Lidt mere analyse af risikoen er måske værd at overveje. Vi kan godt blive enige om nogle recommendations har questionable balance sheets <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/> Men du skal have tak for indlæg som har udvidet min horisont, uden tvivl.

At gå efter personen og ikke bolden er den anden side af det. Nogle gange beder man decideret om en hård tackling, og det syntes jeg måske nu du har gjort en gang. Du beder om honest feedback, så det giver jeg. Der var en ang at bruge sin "enorme IQ til at snyde folk ind i aktier, som dermed er deres egen fejl" - noget i den retning i hvert fald. Den syntes jeg personligt var meget uheldig, og dermed også med til at skabe et image af dig som en uetisk "hyper" i min verden (flere lign. på Yahoo). At skrue lidt ned for pral hjælper måske også. Du er anonym for de fleste herinde. Når du taler om dine millioner, bliver du meget let afskrevet som en lille knægt som kræver opmærksomhed, hvis du forstår. Det var mit førstehånds indtryk af dig udfra skrevne ord udelukkende. Det tager tid at ændre ved sidenhen. Men det er godt på vej og jeg læser med interesse hvad du har at sige.

Jeg håber ikke du tager min feedback for andet end det er; udelukkende mine anskuelser. Og jeg syntes de seneste indlæg jeg har læst fra dig, har været gode og saglige. Jeg værdsætter diskussionen, som jeg også lærer noget af.

Tak skal du have.



12/11 2013 11:57 investor1989 266985



Tak for din feedback Martin. Den tager jeg til mig :)
Den eneste ting jeg er uenig i er at du siger jeg "taler om mine millioner". Det kan jeg aldrig mindes jeg har gjort. Har talt om mine handler og positioner, fordi jeg mener at når anbefaler/skriver om en Aktie skylder man også at fortælle hvordan man selv er positioneret i den pågældende Aktie. Vil gerne sige at jeg ikke har "millioner" men et lavt 7 cifret beløb.



12/11 2013 13:11 Martin NYSE 166987



Nysgerrigheden drev mig over i chatten. Meget lidet spændende og aldeles usagligt forløb kan man konstatere. Du holder det i en pæn tone og tror ikke nogle få menneskers syn er et udtryk for flertallet. Syntes ikke du skal lægge for meget i det.

Det må næsten være personligt - om det så har rod i noget med LiqTech eller det med noget læder-outfit, det ved jeg ikke <span><img src=
" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>



13/11 2013 22:01 chrhall 167003



Hej, først en tak for de indlæg jeg har brugt, f.eks. dem om protector, hvor du blandt andet fik fremlagt case på en fornuftig måde der fik mig til at undersøge den nærmere.

Du må nok affinde dig med at der altid vil være nogen der er sure, mit bedste råd er at glide af på det, glemme det og fortsætte her på PI og på fjendens site :)



16/11 2013 12:49 leoloo 267060



"Nej, nej, hvad fanden er nu det?" Det var tankerne da jeg for første gang i flere dage formastede mig ind på ProInvestor. Jeg vidste jo godt at bølgerne i chatten gik højt en aften i ugen og at jeg vist havde konfliktet hovedløst i en tilstand jeg ikke vil komme nærmere ind på her, men sikkert er det at det er tåbeligt og ikke mindst pinligt ud over alle grænser at holde en kritik på det niveau. Også, eller måske især, hvis en kritik er berettiget.

Det eneste jeg kan og skal gøre er at beklage til investor89, og det hermed gjort.

God weekend til alle.

vh



16/11 2013 12:52 investor1989 267061



Din undskyld er accepteret Leoloo... håber som sådan bare vi kan holde en ordentlig tone og "glemme fortiden" - selvom man skal lære af den. Vi bliver alle klogere med alderen, også mig :)



TRÅDOVERSIGT