Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Veloxis med spændende nyt


67374 Match 25/12 2013 13:50
5
Oversigt

Den 24/12 valgte Veloxis at offentliggøre en særdeles vigtig milepæl på vej mod markedsføringstilladelse på det amerikanske marked. FDA har givet Veloxis' produkt Envarsus Orphan Drug Status. Det er ikke en endelig godkendelse af Envarsus, men det er givetvis en tilkendegivelse af, at Veloxis har et produkt, der med stor sandsynlighed kommer på markedet i USA.

På EuroInvestor lagde en debattør et link til en specialeafhandling fra Aarhus School of Business/Aarhus University af Rune Faaborg. Den handler om Veloxis og de udviklingsmuligheder, der foreligger, såfremt Envarsus kommer på markedet i USA, Europa og Japan. Det er særdeles kompetent og spændende læsning, som alle Veloxis investorer bør læse.

Samtidig bliver det spændende at se fondsbørsens reaktion på Veloxis' selskabsmeddelelse af 24/12 plus reaktionen på den endelig indsendelse af ansøgningen til FDA om markedsføringstilladelse. Den kommer enten fredag den 27/12 eller mandag den 30/12.

Men jeg tror, at Veloxis nu for alvor er på vej mod kommercialisering af Envarsus, og at 2014 bliver et særdeles interessant år for selskabet.

Her kommer linket: http://pure.au.dk/portal/files/55767830/Veloxis_Upload_.pdf

Godt nytår til jer alle



TRÅDOVERSIGT

67374 Veloxis med spændende nyt
25/12 13:50 Match 5