Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Dong og lig i skabet


67637 MIF 24/1 2014 20:25
3
Oversigt

Undskyld Hr. direktør der skal belønnes med 30 mio af borgernes penge når du får GS med i ejerskabet. Siger du der er lig i skabene og derfor har I inviteret GS indenfor?

Hvad er det for lig? Det skal vi allesammen (borgerne) vide som indirekte "aktionærer" i Dong.

Hvordan kan Dong optil dette her købe og købe og købe vindmøller hos Siemens for adskellige mia. af kr. hvis de er på røven og har flere lig i skabet?

Det lyder da som total uansvarlig ledelse og hos et udenlandsk selskab der ej heller svarer så meget skat i Danmark!

Der er meget her der slet ikke hænger sammen! Klart du er postiv men en kortsigtet løsning det var Hr. Dyremose også ham forærende man 100 mio. af borgernes penge.

En ting er klart og står klart arbejder man i en statsvirksomhed uanset om den skal på børsen eller ej får man sin løn og kun sin løn. Bonusser m.m. burde være yt.

Bonusser medfører kun kortsigtet beslutninger og forkerte beslutninger og ligegyldige beslutninger for man er jo købt af dem der har interessen og pengene!


Sig nej til GS her:

http://www.skrivunder.net/nej_tak_til_statens_salg_af_dong_til_goldman_sachs


MIF



24/1 2014 21:33 MIF 067640



Sikke en hurtig sagsbehandling og frifindelse det har vi vist aldrig set i Danmark!

Hvem styrer verden?

http://www.rechargenews.com/wind/europe_africa/article1350181.ece


Nå god weekend alle nu gider Miffen ikke mere verden er syg det kan jeg ikke ændre på blot gøre opmærksom på noget af det!

MIF



26/1 2014 20:12 MIF 067643



Lad os så få de folkeaktier i Dong - Miffen er klart til opkøb.

Der må dog ikke investeres en kr. mere i Siemens møller nu står Vestas for tur - diversificering I ved!

GS skal holdes ude for enhver pris nu hvor regeringen troede de kunne lave endnu en pagt med djævlen!

MIF



28/1 2014 17:45 mccarthy 067662



Øv - jeg havde skrevet et super fornuftigt indlæg som altid og så kiksede det med at ramme rigtige knap på tastaturet - indlæg pist fersvunden. Så kort: DONG skulle børsmodnes og Anders Eldrup ( Finansministeriet ) blev ansat som direktør. Fritz Schur var og er vist stadig bestyrelsesformand. Anders voldgældsatte DONG hvilket passer godt med hans adkomst fra Danmarks finansministeriets, dog mener jeg personligt at F.S. burde have grebet ind. Anders E. blev 'fyret' og nu sidder Henrik Poulsen i direktørstolen. Personligt var hans opgave at gældssanere DONG bedst muligt og det har han gjort med bravour, dog må alle forstå at dette ikke er helt muligt efter en person oplært i Finansministeriet. Corydon ( før dette ansat i Socialministeriet) skal nu tørre op efter manden fra Finansministeriet .... man krummer tæer. I dette lys anser jeg G.S. dealen som værende det bedste for danmark, idet landets ledere ikke har den rette indstilling samt rette kompetencer. Så der må søges til udlandet for fornuftige løsninger og samtidig accepteres at Danmark p.t. ikke er i bedste politiske form.
Udenfor enme - 60 Mw til Vestas:
http://www.windpowerintelligence.com/article/DszGHyY1baU/2014/01/27/germany_getproject_develops_new_wind_farm_project_with_a_tot/
http://www.windpowerintelligence.com/article/SmQ7tQv4UU/2014/01/27/germany_getproject_targets_a_24mw_wind_farm_in_lower_saxony/
http://www.windpowerintelligence.com/article/BgGfa2YCEis/2014/01/27/germany_getproject_plans_24mw_wind_farm_in_lower_saxony/



28/1 2014 23:09 MIF 067664



Corydon en drukmås fra dit parti, en mand gav engang danmarks olie væk til Norge for en flaske sprut! Nyrup gav amerikanerne TDC =(JTAS&KTAS) til amerikanerne og solgte vores nationale lufthavn CPH til australiere!!!

Tror du virkelig du som ene mand kan give Dong væk til GS? Du er sørme en stor mand det må man sige!

3 ledende ministre fra denne regering i uhørte høringer indenfor 2 uger, hvor de tilsidesætter demokratiet og andres meninger ved løgn og storhedsvandvid!

Det er ikke lige det vi forstår ved demokrati DANMARK! Vågn op demokratiet eksisterer ikke og har ikke gjort i mange år!


MIF



29/1 2014 10:08 Hjulmand 267665



De danske politikere er ude af synk med deres vælgere. 80% er imod en GS-aftale, og det er grotesk at politikerne ikke respekterer at deres vælger ikke ønsker den løsning. Det kan da godt være at det isoleret set er den bedste handel, men den vil vi så bare ikke have, altså må vi nøjes med den næstbedste.

Tinget bliver ved med at sige at der er brug på pengene her og nu, hvilket er det rene vrøvl, desuden mener Tinget også at staten ikke skal stå alene med ansvaret. Fint nok, så lav dog den herognu kapitaltilførsel, hvis det er så presserende, og se så at få lavet den fondsbørsnotering.

Det er ufatteligt at vi skal blive ved med at acceptere det håbløse politiske system vi har i DK og leve med den flok inkompetente repræsentanter, vi kalder Folketinget.



29/1 2014 22:38 MIF 067671



Ha ha taburetterne er fortsat de vigtigst for de røde. SF fik stolen for døren og nu stemte de ja!!! Latterligt men nu er de alle færdige for nu ved vi alle de røde kun tænker på sig selv! De er storkapitalister <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>

Vildt omend detfor dem var pest & kolera men i sidste ende valgte de sku taburetten og solgte Danmark!!

Stakkels dem S truede dem til at stemme ja - Det er de metoder S bruger for at bypass demokratiet!

MIF



30/1 2014 15:56 MIF 067672



Så er den sultne løve lukket indtil fårene!

Mon ikke GS kan tjene en formue fra den sorte industri på at lukke den grønne?

Nu sidder vi i Sachsen <span><img src=
" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>

MIF

P.s. Dronerne er jo begyndt at angribe vindmøllerne!



30/1 2014 18:12 mccarthy 067673



Nu er beslutningen taget i Folketinget og om alt går vel så køber G.S. de 19% som handelen går på. Om f.x. 5 år sælger G.S. sin anpart og tjener måske kassen ( ligesom Staten ). DONG er så parat til en børsnotering, og så kan de danskere der er vilde med DONG investere i firmaet (forudsat at de har penge til overs efter skatter og ikke mindst miljøafgifter des lignende). Hvor svært kan det være.
P.s. ATP har meddelt at der ikke længere investeres i C20; altså igen et klar mistillidsvotum til den måde landet er og har været styret på; husk på at ATP tjener deres kunder = borgere i dette land hvilket ATP tilsyneladende ikke mener Folketinget gør.
Se Pieter Bruegel's: The Blind Leading the Blind - det er som DONG sagen.



30/1 2014 18:39 mccarthy 067674






30/1 2014 20:24 MIF 067676



Det er en farce og det har den regering været siden den kom til ved et kup!

MIF



30/1 2014 20:46 mccarthy 067677



Hej MIF.
OK - vi andre kommer videre. Det er jo ikke første gang at et samfunds topper tager r.... på befolkningen og ej heller sidste gang at befolkningen gør det samme med dets bedste.
Den der ikke lær af historien .....



30/1 2014 21:07 MIF 067678



glem mit indlæg!

Jeg kan ikke sige meget mere om alt det jeg ved men en ting er sikker verden er syg og det er Danmark også og vi manipuleres så det basker af medierne & syndikatet!!!!!!!

Så er I advaret igen igen imod de svin!

MIF



30/1 2014 22:07 MIF 067679



....



30/1 2014 23:13 MIF 067681



Se aberne flygter over sten og stok nu Ding Dong formanden!!!

MIF



31/1 2014 10:21 Hjulmand 067682



Den siddende regering kan vi skælde ud herfra og til evigheden, uden resultat. Men du glemmer at skælde på LA, V og K, for de har altså også stemt for salget af DONG. Jeg køber ikke, at det er regeringen alene der har ansvaret for handlen.

Katastrofen består i den åbenlyse nedsmeltning af vores folkestyre, som skulle være så fantastisk. Enhedslisten, SF og DF er åbenlyse modstandere salget og alligevel vil hverken SF eller Enhedslisten fjerne det parlamentariske grundlag, for at stoppe med salget. SF stemte tilmed ja til salget i Finansudvalget, selv om partiet er gået til bl.a. pga. denne sag.
Truslen havde i sig selv været nok til at stoppe salget, idet regeringen er så fast limet til taburetterne at de ville stoppe salget, men det viser bare at hverken Enhedslisten eller SF er reelle modstander af salget, men blot bruger DONG i det politiske spil.

De eneste der er i synk med deres vælgere er DF, men at det er de to fløje der lytter til folkestemingen, er i sig selv paradoksalt. 80 % af danskerne var modstander af et salg af DONG til GS, og alligevel vælger politikerne, bortset fra fløjene, at lukke ørene for folkerøsten og stemme salget igennem. DF var de eneste der lyttede til røsten og stoppede op, og det skal de have ros for. I min verden er det, at have fødderne på jorden og være i kontakt med sine vælgere.

At 80 % af politikerne ikke kan høre når 80 % af danskerne larmer, er rystende. GS var måske nok det bedste bud, økonomisk. Men vi ville så ikke have det bedste bud men det næstbedste, og det var der ingen respekt for. Jeg og mange andre kan skrive så fingrene bløder og lige meget hjælper det, for de høre jo ikke på os, alligevel.

Der er kun en måde at fortælle politikerne, at de ikke skal tage os som en selvfølge, og det er ved næste folketingsvalg. Når de så står med et lortevalg, så kan vi fortælle hvorfor. Men lur mig om vi ikke bare acceptere at blive taget for givet, og stemmer på de selv samme politikere som ved sidste valg.



TRÅDOVERSIGT