Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 26 August Kl. 16:30 Læs mere her
      

Emission


67749 w 6/2 2014 18:47
Oversigt

Hej Martin,

Tak for din email.

Vi synes ikke vi kan sige mere konkrete end hvad vi har allerede sagt om brug af pengene fra emissionen. Jeg har været i tæt kontakt til markeds-handlere og analytikere det sidste dage til at høre om prisudviklingen i Genmab aktier er påvirket af noget specifikt bekymringer (også fra institutionelle investorer), men deres feedback har været at der er ikke noget særligt om Genmab og at markedet generelt er meget nervøs om makro udviklingerne og at også der er generelt en korrektur af markedet i gang. Vi så feks sidste uge, en meget voldsomt fald verden rundt af markederne pga usikkerhed om situationen i udviklingsmarkederne og i USA.

Det er vigtig for os at de-risk Genmab så meget som muligt og også at skabe en rigtig stærk forhandlings position overfor potential partnere. Det er en af årsagerne vi rejst pengene i januar, da det var muligt, og ikke ventede indtil vi skulle bruge pengene på et bestemt projekt til at rejse den. Historisk set i biotek har det viste sig at selvom man har en god ide/mulighed, pengene er ikke altid tilgængelig når man skal bruge dem ’her og nu’, og så blive muligheder lukket ned. Selvom jeg kan godt se fra mange synspunkter at det vil være ideelle.

Vi er meget taknemlig for støtten fra dig og andre aktionærer og vil gerne understrege at vores strategi er ikke ændret på trods af kapitalrejsningen – vi vil forsætte med at bruge pengene fornuftig og har skarp fokus på omkostninger.

Tak igen for din feedback, det er vigtig for mig og ledelsen at forstå de forskellig synspunkter fra vores aktionærer.

Yours,
Rachel

Sendt fra Genmab gruppenTRÅDOVERSIGT

67749 Emission
6/2 18:47 w 6