Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Oversigt

Hej ProInvestor. Jeg er ny herinde.Er der nogen som vil tage sig lidt tid og fortælle lidt om solceller, de forskellige slags og supercsolcellefrimaerne, og hvem i tror er de bedste atr sætte sine penge i.

Jeg har i den seneste tid prøvet at finde frem til de bedste solcellefirmaer -dem som producere de her super solceller , som kan indgå i super batterier, der kan holde et fly eller et scateboard i luften i lang tid... lades op på et hustag og køres med i bil( Tesla ) etc. men jeg er forvirret... og har svært ved helt at gennemskue hvilke aktier der er de bedste at investere i, måske vil i hjælpe.


Der laves SUPER solceller nu,- har lige læst facbook køber Titan Aerospace, som kan lave soldrevne fly som kan holde sig på vingerne i 5 år....der kan man desvcærre ikke investere, hvem er de bedste på de marked at investere i?

Der er Solar City Corp, som Facebook vist også er involveret i, men er det supersolceller?

Der er PLUG som jeg desværre ikke har været involveret i, fx steg den 30% i torsdags og og over 4000% i det sidste år. se http://seekingalpha.com/article/2075013-pulling-the-plug-on-the-fuel-cell-mania?source=email_the_daily_dispatch&ifp=0

kan man smide et frimærke efter den, eller måske mere , hvad siger i?

Der er REC Silicon ASA, på den norske børs.

og SMA Solar Techn på den tyske som Grundfoss( som jeg tænker må være inde i det område)

GCL-Poly Energy i Kina

Hvad siger i til disse firmaer og eller har i andre bud ? eller kommentarer til solcelleudviklingen og fremtiden etc.

og se her http://huvrtech.com/about.html måske ligger alt det svævende ikke så langt ude i fremtiden?

venligst Lisa9/3 2014 15:47 Helge Larsen/PI-redaktør 067954Et varmt velkommen til dig Lisa. Bare så dejligt, at du er med her.
Jeg ser lige om nogen af REC eksperterne fra Norge har tid til at svare dig. <span><img src=
" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>

Med venlig hilsen

Helge


PS: Som grundlægger af hedengangne "Submachine - Your local pittstop" med skateboard, snowboard og rulleskøjter på hylderne, samt bygning af ramper for de danske kommuner, så ser jeg med stor interesse på Huvrtech.<span><img src=" title=";−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>

Der er desværre fake, men fed og dyr en af slagsen. <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/> http://paleofuture.gizmodo.com/what-is-this-fake-hoverboard-company-actually-promoting-15362827119/3 2014 16:12 cfrimodt 167955Der er jo mange kinesiske solcelleproducenter, som dog er steget en del det sidste år, så mange af dem er i min optik dyre nu og ikke så interessante at investere i.
JASO handles godt nok til K/IV 0.5 og er derfor ikke dyr, men heller ikke vildt billig, da den ligesom stort set alle kører med underskud.

Listen over deres tickers er:
JASO
HSOL
JKS
TSL
SOL
DQ
YGE
CSIQ9/3 2014 19:00 Helge Larsen/PI-redaktør 067960Lisa...denne er lige dumpet ned til mig.


REC Silicon: Strong Buy With Multiple Positive Triggers

Mar. 7, 2014 11:50 AM ET '

Disclosure: I have no positions in any stocks mentioned, and no plans to initiate any positions within the next 72 hours. (More...)


Summary

* REC Silicon is the world's largest manufacturer of granular silicon for solar applications.

* With a recently signed JV, REC Silicon is set to double its production capacity by 2017.

* Well funded after significant cash benefits from JV using company's technology.

* Polysilicon prices are trending higher as China's pollution problem creates demand for solar energy.

Investment Thesis

REC Silicon ASA (OTCPK: OTCPK:RNWEF) is a producer of advanced silicon materials, delivering high-purity polysilicon and silane gas to the solar and electronics industry. The stock has moved from $0.4 to $0.79 in the last two months. There are strong fundamental reasons to back this 98% upside. This initiating coverage on REC Silicon discusses the fundamental factors and the rationale for further upside from current levels in the medium to long-term.

Not A Micro-Cap

Before I discuss the reasons for another 100% upside, I would like to mention here that the stock is not a micro-cap or a speculative stock. This confusion can arise as the stock is just trading at $0.72.

Investors should however consider the following points -

* REC Silicon has a market capitalization of $1.7 billion

* REC Silicon trades in the Oslo Stock Exchange with a ticker REC with a last quoted price of NOK4.2

* REC Silicon is the world's largest manufacturer of Granular Polysilicon (NextSi™) from Fluid Bed Reactor technology for solar applications

* World's largest manufacturer and supplier of Silane Gas and specialty silicon gases

* One of the world's largest producers of ultra-pure Float Zone (FZ) Polysilicon for electronic industry

http://seekingalpha.com/article/2074683-rec-silicon-strong-buy-with-multiple-positive-triggers?source=feed9/3 2014 19:28 Lisarosenmeier 067961Tusind tak for hurtig responds, Ja, først må vi håbe at Fru Merkel kan tø Plutin lidt op... de har jo fælles økonomisk interesse i at situationen ikke spidser til.

Det lyder lovende med den Norske REC,tak for de informationer. Det, jeg tænker på, er at der er rigtig mange forskellige solceller og dem som vil vise sig interessante i fremtiden er dem der er SUPER-solceller alla det firma som facebook har købt til svævende fly. firmaet hedder Titan Aerospace's. og om hvad der er for sollecellebatterier som gør det muligt og om REC har dety og det ved jeg ikke nok om, men jeg tror det kan blive vejen frem.
Any one som har viden om det?
Omkring skateboardet, så kan det være et fiktivt kunstprojekt eller en joke, eller en forfilm til en film eller et lille firma under MIT eller ??? men kommer det i produktion vil jeg gerne købe et<span><img src=
" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>
tak og fortsat god dag <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>
venligst Lisa9/3 2014 19:30 Lisarosenmeier 067962d3 printerfirmaer
mens jeg er i gang med spørgsmål, så har jeg købt nogle svenske Arcam d-3aktier som rasler ned:-( måske er det en bedre ide at sætte sine penge i 3d-systems Corp eller Stratasy LTd eller andet 3d firma? nogen som følger 3 d print?9/3 2014 19:37 Helge Larsen/PI-redaktør 067963Hej Lisa. Kan du ikke lige copypaste dit 3d-indlæg og poste det i denne tråd:

http://www.proinvestor.com/boards/67931/Robotter-og-3D-print

På forhånd tak <span><img src=
" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>

MVH

Helge9/3 2014 21:22 Hjulmand 167970Hej Lisa,

Velkommen til ProInvestor.

Jeg skrev denne i 2013, som måske nu kan bidrage til lidt baggrundviden om REC. (Der i øvrigt er mit klart fortrukne valg i den branche)

http://www.proinvestor.com/boards/65923/

Hjulmand10/3 2014 00:06 Lisarosenmeier 067972Tak Hjulmand
sikken et stormvejr! mon der blæser mildere vinde for REC nu?
det håber vi<span><img src=
" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>

venligst Lisa10/3 2014 00:22 Helge Larsen/PI-redaktør 067973Nogen som kender til denne danske virksomhed indenfor sol?

http://www.hellerupfinans.dk

De vil børsnoteres i 2016. Her på Pi er vi selvfølgelig på forkant med den slags. <span><img src=
" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>

Med venlig hilsen

Helge10/3 2014 16:35 mlama 267980Pas på med Arcam. Den har styrtet opad i hele 2013 med flere hundrede procent og de seneste måneder er insiderne begyndt at storsælge. Et rigtigt dårligt signal.

Som ny skal man generelt være meget, meget påpasselig med at købe de små aktier som der er megen hype omkring og som er gået som en raket for nylig og hvor fokus udelukkende er på blue sky scenarier, dvs. hvor al fokus ligger på det upside og ingen taler om downside. De professionelle lever nærmest af nye overoptimistiske aktionærer til at overtage det som de ikke selv længere vil røre ved.

Som ny investor vil mit bedste råd være at købe aktier i de virksomheder hvor ledelsen selv har købt aktier for relativt store beløb for nylig. Du er bedre sikret på den måde.

Det var så den lidt negative version, men som ny investor bør du altid have større fokus på at undgå at tabe penge end at tjene dem - for så kommer sidstnævnte af sig selv over tid.12/3 2014 13:18 troldmanden 168011Hej Lisa velkommen til ProInvestor

Jeg ved ikke lige hvad du mener med begrebet super solceller. Der er konstant en udvikling indenfor celler. Men tempoet af udvikling synes også at aftage efterhånden som teknologien er ved at modnes noget mere.

Via nedenstående link får man adgang til rigtig mange af selskaberne i branchen.

http://www.enfsolar.com/directory/panel

Vh
T.18/3 2014 00:43 troldmanden 068111Hej Lisa

Her er en interessant artikel der ser lidt nærmere på forventede costpriser på panelerne

http://www.greentechmedia.com/articles/read/Five-Crucial-Solar-Manufacturing-Stats-for-2014-GTM-ResearchTRÅDOVERSIGT