Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Masser af røverhistorier i dag:-)


68066 MIF 14/3 2014 18:08
1
Oversigt

Så vågnede medierne igen. De skaber en pessimisme der ikke er rigtig. Igen ser vi børsen komme med løgnhistorier/kendt nyt om Vestas og verdensituationen. Bestilt arbejde og alle fjolserne tror på det! <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>

Husk når de kører Vestas godt ned så kommer der kort tid efter godt nyt så den blot er tilbage. De fusker så det batter.

HA rocker begået selvmord <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/> kom igen han har da sladret og får nu ny identitet!


Alt det her ses tydeligt i kuglen! Tro nu på jer selv og ikke alt det pjok bankerne har sat i værk!

Om 14 dage sker det helt store så hold ud.

Kuglen siger alt og den er pudset. <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>


God weekend!

MIF14/3 2014 20:41 MIF 068069Alle aktierne i OMXC20 er overvurderet så det basker - Gæt hvilken der halter langt efter? <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>)))


MIF14/3 2014 20:52 MIF 068070Hvorfor køber nogen ISS, DB, NOVO eller Maersk???

De er slet ikke de penge værd. Overvurderet så det basker!

NOVO er så farlig højt prissat jeg ville skide i bukserne for at holde den. Ved I hvad? Det samme gælder Danske fallit og Maersk - de er pumpet kunstigt op så pas på!!!

ISS??? Mormor er genopstået hvad vil man med den Aktie???? Den er dødfødt inden den kom på markedet så pas på om 2 år er den færdig igen igen! Goldman skal lige tørre den af på jer igen igen!


Som sagt er der kun en Aktie i hele OMXC20 der er værd at købe men det fatter snotnakkerne ikke <span><img src=
" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>))))) Gæt selv hvilken Aktie det er?

I burde betale mig min. 187 + 123 for denne information og det er endda billigt - prisen er slet ikke der lige om lidt men langt højere og om lidt endnu højere.

Køb guldet til blyprisen før alle de andre fjolser for der er vist ikke andet efterhånden her på disse sider og i dansk erhvervsliv. Alle dem jeg har mødt er tabere og tåber jeg overhovedet ikke ville ha i mit brød!

Miffen ved hvad det drejer sig om - beat me because You can't join me <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/> nånej You can't beat me so join me må det hedde!!!MIFTRÅDOVERSIGT