Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

De skal ikke udbetale en eneste kr.


68112 MIF 18/3 2014 07:48
Oversigt

Igen ser vi latterlige USA der tror man kan sagsøge for alt! Vestas ændrede regnskabsprincip og så hyler man op i USA. Ja køber man aktier løber man også en risiko!

Det her er en meget mærkelig sag og sagsøgerne har tidligere været ude at sige det kun er tidligere topfolk de går efter ikke vestas så er børsen igen i gang med deres røverhistorier og hvad er op og ned i denne sag? Amerikanerne har ingen sag og aldrig haft. Det svarer jo også til de skider i deres egen rede!

Hvorfor skulle man fordele andre investorer frem for nogen! Nåja vi har selvfølgelig lige set Vestas sælge 10% aktier til langt under markedsprisen!! Miffen sagsøger derfor Vestas for 2 mio. kr. for tabt fortjeneste samt de har undladt at fortælle hvem de solgte til!


http://finans.borsen.dk/artikel/1/279001/vestas_styrer_mod_millionlussing_i_usa-strid.html

MIF18/3 2014 08:43 MIF 168115Værre er denne røverhistorie kommer frem gang på gang og presser Vestas kursen ned. Det er direkte kursmanipulation af værste skuffe!

Det skal vi gamle trofaste Vestas aktionærer finde os i nu hvor Vestas endda er i fremgang efter årevis venten! Nogen har sikkert ikke engang overskud endnu!

Vi kæmper mod de værste af de værste og det skulle ikke undre mig olieindustrien gør alt hvad den kan for at ødelægge grøn energi!

Halleluja lad os nu endelig få ødelagt denne klode med forurening. I kina kan de ikke trække vejret snart og den er også gal i Paris!

Bliver menneskeheden ikke klogere? Det undrer mig fortsat der sidder personer også herinde og taler godt omkring fracking!! I Cananda har man ødelagt enorme områder og skrællet jorden af! Kønt er det ej heller og vi taler om skove m.m. der fældes for at komme ned til det skidt!


MIF18/3 2014 09:04 MIF 068118A-kraft var ej heller farligt påstod mange og alle troede at japanerne nok var dem der havde mest styr på det men men men!

Naturkræfterne kan vi ikke tæmme og skal ej men vi har måske været med til at ødelægge klimaet ved forurening fældning af regnskoven m.m. så vi i dag ser orkaner m.m der er meget voldsomme og ikke set før!

Mennesket er derfor den største trussel mod kloden og dens flora & fauna!

MIF18/3 2014 10:15 Investor1 068120Du må da erkende, at Vestas var lidt af en rodebutik tilbage i 2010 og nogle år frem. Jeg kender ikke den præcise jura bag ændring af regnskabspraksis, men hvis det vurderes, at Vestas ikke har overholdt sine oplysningsforpligtelser har de brudt loven.
Kunne det tænkes, at Vestas selv bærer noget af ansvaret for de kursdyk vi har set? Eller er det de andres skyld når kursen falder og Vestas' evner når kursen stiger? Hvornår har Vestas sidst haft et år med overskud? Jeg prøver bare at være lidt nuanceret.. Der skal nok komme overskud på bundlinjen i år, men det er vel også derfor kursen er steget 300-400 %18/3 2014 14:28 Occam 068123Det urimelige ligger i, at nogle aktionærer kan blive belønnet ved at anlægge sag mod deres eget selskab. Hvis de nu vinder, hvem skal så betale? Selskabet, dvs. de andre aktionærer!

Tænk, hvis vi allesammen lagde sag an, hver gang et af vores selskaber lavede en fodfejl. Så ville mange advokater blive meget rige - uanset hvem der vandt.18/3 2014 16:55 Investor1 068129Det kan jeg sagtens følge dig i, men nu hentyder jeg ikke generelt til 'fodfejl', men til et potentielt lovbrud.. - der er vel en grund til at jura er en stor del af Investor Relations og corporate governance.. Det er selvfølgelig problematisk når det er en lille gruppe aktionærer som ender med at få noget som alle burde have krav på, men omvendt er det så også denne lille gruppe, som gør en stor indsats for at få medhold. Jeg er ikke nok inde i sagen til at vurdere om der er tale om et lovbrud, men mit hovedbudskab var blot at Vestas med sine dårlige resultater og ledelse bærer ansvaret for kursnedturen frem for kursmanipulation, snyd ved emissionen og korrupte politikere.TRÅDOVERSIGT