Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Jyske


68245 mccarthy 27/3 2014 18:10
Oversigt

Jeg køber og køber på den nedtrend der p.t. sker. Den jyske dame er blevet persona non grata og ignoreres af samtlige i finanskredsen; og netop dette har jeg oplevet før. Om et par uger/måneder er det overstået og den forretningsmæssige side af sagen overbeviser aktionærerne om at broderskabet med BRF var korrekt. Så er kursen en ganske anden. Jeg tror på nemme 10%.



1/4 2014 16:39 mccarthy 068290



Ja så rykkede kursen frem igen, men i lyset af at alle andre aktier også stiger så tror jeg der er mere i potten. Om det er 320 i første omgang så OK, men jeg ser let en kurs over 330 i nærmeste fremtid - når/hvis Nykredit indrømmer tabte markedandele på Jyske/BRFs ditto tilgang, så rykker kursen markant. Men Nykredit har ansat en dygtig rormand som er i gang med at trimme og få sparket noget energi ind i Nykredit, så det bliver spændende om taberen eventuelt kunne blive Realkreditten under Danske Bank.



TRÅDOVERSIGT