Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Håb forude for Danske Bank


68262 Helge Larsen/PI-redaktør 30/3 2014 08:53
Oversigt

"Danske Bank har traditionelt været topstyret, hierarkisk og med en stærkt centraliseret beslutningsproces. Men set med Thomas Borgens øjne er det hverken holdbart eller tidssvarende, hvis Danske Bank skal genvinde fordums styrke og anseelse i en forandringstid, hvor Danske Banks image har været til tælling, hvor finanskrisen har trukket dybe spor, hvor mere og mere forretning foregår på nettet, og hvor kunderne ikke længere står ydmygt med hatten i hånden for at låne, men hvor bankerne er udfordret af, at for få vil låne".


http://www.business.dk/navne/det-er-ikke-et-one-man-show



31/3 2014 17:20 mccarthy 068275



Mit eneste problem med Banken er den høje kurs alt den stund at dets I/T afdeling mistede direktøren for 1 år siden og dets systemer stille og roligt er sandet til. Skal banken atter tilbage skal der investeres i b.l.a. RealKredit systemet m.m. og et opgør med alt for dyre indiske ressourcer. Alene her er der en mammut gevinst.
Jeg vælger at sidde på sidelinien og se hvad der sker samtidig med at mine Jyske formodentlig stiger betragteligt over de næste måneder.



TRÅDOVERSIGT