Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Unilever Q1 okay, ikke prangende, øger dividenden med 6% :-)


68649 Investor71 24/4 2014 10:43
Oversigt

Første kvartal er ude i dag;

Okay tal med forbehold for valutaudsving og andre småting.

http://www.unilever.com/images/ir_Q1-2014-full-announcement_tcm13-389509.pdf

Ved godt mange af jer synes den er kedelig, men det er på mellemlang og lang sigt en super Aktie, sikre ca. 4% udbytte pr. år (udbetaling hvert kvartal). Selskabet er fantastisk veldrevet, arbejder hårdt på at få en grønnere profil og har god eksponering imod de nye markeder.

UNA.AS
24/4 2014 17:32 Kristensen 168657Unilever er en defensiv Aktie, men bestemt ikke et kedeligt selskab. Tror mange vil blive overrasket over hvor mange kendte og stærke brands koncernen ejer. Som du skriver er det også en solid udbytte Aktie, og mener T. Jackson på et tidspunkt har nævnt at de har hævet udbytte betalingen i over 10 år i træk. Du får dog også lov til at betale noget der ligner p/e 20 og p/b 6.

Fandt denne peergroup-analyse som dog er fra december 2013: http://www.nordnetbloggen.dk/reckitt-benckiser-ligner-et-godt-kob-december-13/22/12/2013/24/4 2014 21:08 Investor71 068660Tak for input og linket.

Ikke den bedste modtagelse af kvartalsregnskabet i markedet, men også en hård dag generelt.

Selv om Unilever bestemt er defensiv og giver et fornuftigt stabilt stigende udbytte synes jeg også casen om at forsøge at differentiere sig fra konkurrenterne ved at blive "grønnere" end dem har et fantastisk godt fremtidsperspektiv på mellemlang og lang sigt. Det er "tidens trend" og den ser jeg ikke stoppe foreløbig. Heldigvis er det også der marginerne er lidt højere. Og kodeordet er LIDT højere <span><img src=
" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>

Unilever Sustainable Living Plan;
http://www.unilever.com/sustainable-living/uslp/

Prismæssigt er Unilever ikke billig, men jo heller ikke hysterisk vurderet. P/E ligger på 18-19, P/B er rigtigt nok lidt høj, men Unilever er jo heller ikke Value value.

Der er god inspiration hos Thorleif Jackson. Har indtil flere af de nordiske udbytteaktier på hans shortliste. Sjovt nok har jeg kun én (Sampo) fra hans endelige liste.TRÅDOVERSIGT