Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Det er tyveri af shareholder value!


68895 Helge Larsen/PI-redaktør 19/5 2014 10:34
0
Oversigt

"Godt skjult for medarbejdere og aktionærer lever mange af disse ekstremt højtuddannede, højtlønnede nu et liv som deltidsansat, mentalt fraværende sportsidioter til fuld løn. De snakker EBITDA Margin og cost reduction, mens de helt irrationelt i deres sportsidioti er en kæmpe skjult udgift for virksomheden".

http://www.b.dk/kommentarer/triatlon-komplekset



19/5 2014 12:44 JørgenVarnæs 368898



Det er dog helt utroligt, så travlt folk har med at kaste fæces imod alle andre end dem selv. De sportsfanatikere, der bliver nævnt er typisk de mest engagerede og energiske personer på en arbejdsplads. De passer oven i købet på deres egen fysik og har færre sygedage end deres citronmånespisenderødvinsdrikkendesofaliggendetvkiggendesygdomsbefængte kolleger.

Hvis disse sportsinteresserede og i aktive medarbejdere ikke er aktivt engagerede i arbejdet, så er der vel mere tale om et ledelsesproblem end noget som helst andet.

Det er lederen, der sætter sit eget hold - og findes der spillere på holdet, der ikke bidrager med deres bedste, så er der 3 muligheder

1. ud på bænken med dem
2. ud af holdet med dem
3. træneren får sparket, da det reelle problem ligger her.



19/5 2014 12:53 Helge Larsen/PI-redaktør 168899



Jeg er enig JørgenVarnæs. Er selv sportfanatiker og knokler mange timer i familiens virksomheder. Syntes dog at oplægget var en frisk debat værd.



TRÅDOVERSIGT