Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Daratumumab er meget effektiv mod knoglekræft


69141 Helge Larsen/PI-redaktør 9/6 2014 14:03
12
Oversigt

"Dagens Medicin" fra i fredags har i papirudgaven et stort tema om kræft. Her er der en meget positiv artikel om Daratumumab, hvor resultaterne fra et fase 2-forsøg med antistoffet i kombinationsbehandling til knoglemarvspatienter har vist sig så gode, at et lodtrækningsforsøg begynder i næste uge (læs eventuelt også om dette i chathistorikken for Genmab). Desværre kan der ikke linkes til artiklen, så jeg citerer derfor nogle af udtalelserne om behandlingen fra Torben Plesner, overlæge og professor i hæmatologi og leder af den kliniske forskningsenhed på Vejle Sygehus

"Den store gevinst ved behandlingen har været, at det ikke giver de store bivirkninger, men samtidigt meget flotte resultater på sygdommen. Patientens sygdom går i ro i stort omfang".

"Vi ser så mange patienter få så dyb og tydelig en effekt af det her. Det er ikke før set i verdenshistorien, og derfor må vi lave beviset".

"Man kan først sige noget endeligt, hvordan resultaterne er, når vi har lavet en lodtrækning. Men da jeg viste resultaterne fra fase 2 til en af mine meget erfarne kollegaer, sagde han, at nu kunne han godt gå på pension, for nu var der ikke mere at lave inden for myelomatose".



9/6 2014 15:01 JKY_VH 269144



Hold da op. Det sidste afsnit er jo outstanding.



9/6 2014 21:21 Helge Larsen/PI-redaktør 169153



Daratumumab i kombination med lenalidomide og dexametethasone er en ret mild behandling, så Torben Plesner tror virkeligt på, at man kan gøre noget positivt ved de ældre patienters prognose. Patienter over 65 år, som i dag ikke kan få knoglemarvstransplantation, har nemlig en dårligere prognose end patienter under 65, som kan få en transplantation.



9/6 2014 21:51 mlama 169154



Store ord! Yderst spændende om Genmab skal få det helt store gennembrud.



10/6 2014 07:57 Helge Larsen/PI-redaktør 069160



GENMAB - Teknisk Analyse fra MoneyMind:

Fra aktiebrevet i pinsen:


"Genmab har lavet en flot optur efter de massive fald tilbage. Alt ser nu godt ud - dobbeltbund etableret... og ja, det kan være positivt, men der er flere indikationer på, at aktien ønsker at falde tilbage mod de 150-160 kr. Bl.a. den store
dobbelttop formation og de røde linjer der udgør en AB=CD korrektion mod nedsiden. Stiger vi over de 240 kr. så er mit scenarie aflyst og en test af de 250-265 venter".



TRÅDOVERSIGT