Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ProInvestordebattens udvikling. Vol.2


69210 Hjulmand 13/6 2014 19:14
5
Oversigt

Jeg tillader mig at starte på en ny tråd, på Bryans vegne.

Hold da op, debatten om Debatten har udviklet sig.

Jeg kan ikke forstå, hvorfor argumentet i sig selv ikke må være den langt overvejende del af Debattens indhold??
Hvis debattens indlæg skal være på niveau med " YES, godt gået. Kør bar på." eller lignende, så er det at jeg ikke gider skrive med. Det hører til i chatten, efter min mening.

Måske kan I huske, at jeg også agiterede for at en vis Vestas fanatiker også skulle have lov til at ytre sig, selv om niveauet kun var 1 % over Vridsløselille statsfængsels samtaleterapi. Alle skal have lov til at skrive herinde, og det bør ikke være et problem. Selvjustitsen herinde har tidligere været ret høj, og elementer som har "misforstået" brugen af Debatten er pænt blevet henvist til andre sites. Ingen nævnt, ingen glemt og ingen smidt ud.

Jeg kan ikke se, hvorfor det ikke kan fortsætte. Jeg ved godt, at der pt. er færre der skriver herinde, så der er også færre der deltager i at sætte niveauet for debatten. Men en ting er helt sikkert, hvis kvalitetsniveauet skal op, så skal de der ved bedre, begynde at skrive herinde igen. Der er ingen andre end os selv der kan påvirke niveauet, kvaliteten og kvantiteten.

Og så skal vi altså se at få gjort op med janteloven. Hele idéen med at vidensdele er at vi alle er bedrevidende på nogle områder. OG DER ER INTET GALT I AT VÆRE BEDREVIDEN. Jeg så gerne at flere der ved bedre end jeg, skrev herinde. Så kan jeg både lære af det, men også spare tid. Det jeg bidrager med, skal så spare tid for andre. Osv.

Men vidensdeling handler også om at acceptere, at du som individ ikke ved alt, og derfor ikke kan tillade dig at dømme andres udsagn på forhånd. Dermed også sagt, og gentaget, ingen bør udelukkes fra Debatten. Men derfor kan man da godt kritisere indhold, kvalitet m.m., præcis som vi har set ifm. Tom Hougårds første skriv herinde.

Hvis man vil have debat på højt niveau, så deltag på højt niveau. Så kommer kvaliteten helt af sig selv og dermed også selvjustitsen.
Hvis målet er at udelukke emner fordi de er "farlige" for investeringsmoralen, så er jeg ikke med. Hvis målet er at hjælpe med at vise en vej for hvordan man minimerer risici, så er jeg med. Men debat om højrisikohandler hører også til herinde, ellers kan vi jo ikke lære om det, og undertrykkelse af holdninger har aldrig virket.

Hjulmand



13/6 2014 19:42 Helge Larsen/PI-redaktør 369211



Alle kan komme til orde, hvis det sker i en venlig og respektfuld tone. Debatten er ikke kun "dem som ved bedre" eller for dem som kan skrive lange flotte indlæg. Her du f.eks. poste en aktuel nyhed om et spændende selskab, som måske ikke er nået markedet endnu og ledsage det med dine relevante kommentarer. Et link til indlægget lagt i chatten kan så være med til at starte en god længere debat om nyheden og dens betydning for selskabet.



13/6 2014 19:50 Helge Larsen/PI-redaktør 269212



Hvis man som skribent savner en risikovurdering i relation til et indlæg, så kan man påpege dette eller selv komme med den. På den måde er man så med til at bidrage til kvaliteten af den samlede tråd. <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>



13/6 2014 23:02 Hjulmand 369215



Helge, ingen siger at kvalitet eller højt niveau er lange flotte indlæg, men niveauet over "go go" er bestemt ønskværdigt. Hvis du trækker debat ned på EI niveau, så mister PI sin ID, også selv om det er i en god tone.
Jeg ønsker et seriøst og højt niveau i debat, men ikke på bekostning af ytringsfriheden, eller ved censur. Og jeg tror på, at vi kan opnå det igen ved fælles hjælp.

Hjulmand



14/6 2014 07:28 Helge Larsen/PI-redaktør 269216



Hjulmand...Jeg taler ikke om at trække debatten ned. Debatten er brugerstyret. Grundlaget for min moderation har jeg beskrevet rigtig mange gange i de sidste par dage. <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>



14/6 2014 13:56 Hjulmand 169227



Grundlaget for moderationen er kendt og det skal du ikke ændre på. Jeg skriver om baggrunde eller indlangsvinklen for Toms og MaxProfitts opstart i PI, i den anden tråd. <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>



13/6 2014 21:01 mlama 369213



Gode pointer, Hjulmand. Vi bør alle bidrage med mere content og idéudveksling, for ProInvestor er et fremragende site til netop det. Jeg regner selv med at kaste mig over nogle lidt dybere analyser af svenske aktier inden for small/mid cap segmentet fremover. Og poster sikkert også i næste uge mit take på dagens TK Development kvartalsregnskab. Kimco kom med nogle fine indspark i chatten tidligere i dag.



13/6 2014 21:14 Helge Larsen/PI-redaktør 269214



Præcis miama og i den sammenhæng kunne det være rart, at have Kimcos chatindspark ovre i debatten i en TK-tråd. <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>



14/6 2014 13:49 Hjulmand 269226



TKD debatten på dansk chatten er et rigtigt godt eksempel på et tråd i debat, som mangler. <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>



14/6 2014 13:56 Helge Larsen/PI-redaktør 169228



Den er lagt over Hjulmand. Desuden har miama lige haft en rigtigt god kvalitetstråd om selskabet. <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>



TRÅDOVERSIGT