Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

G4S


69306 mccarthy 20/6 2014 17:34
Oversigt

G4S har altid været god ved mig som investor. Udbytte 2 gange årligt. Men efter skandalen i London Olympiaden i 2012 har aktien været nedadgående. Jeg har samlet op på nedturen ( faldende knive ) i den tro at daværende ledelse ikke magtede den Olympiske opgave ( Engelsk ledelse og Engelsk Olympiske lege kan forvirre den bedste). Den ny ledelse kan og har gjort det bedre. Produkterne/tjenesteydelserne fejler intet!
Og så fik jeg udbytte fra aktien forleden dag og da jeg tog stik på aktiekursen så; stille og rolig bider G4S sig op i Aktiekurs - jeg har atter et 'godt' overskud. Det 'gamle' target var 28, men som udbytte Aktie bør den være mere interessant uagtet analytiker mål. Aktien plejede at være særdeles volatil hvilket betød at man kunne lave scor-ogstik-af, men på det seneste er der en stadig uptrend. Jeg har en del aktier og tror jeg bliver for nærværende. Kommentar?28/6 2014 11:38 mccarthy 069361Og ligesiden mit indlæg er G4S aktien faldet. Hvornår lærer jeg det. Lundbeck får sikkert en over nakken på mandag og som regel kan man høste på en overreaktion i markedet. Jeg vil lige følge aktien på mandag. Satsede på Vestas bud i 265 som selvfølgelig ikke blev effektueret fordi en ordre tikkede ind og senere på eftermiddagen tikkede endnu end ordre ind samt budskabet at Afrika ordren vil blive meldt ud i Q3.TRÅDOVERSIGT