Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

QEC - Det lysner i Quebec.


69322 Helge Larsen/PI-redaktør 23/6 2014 20:29
Oversigt

Adm. direktør og storaktionær Michael Binnion er meget positiv på hans blog her til aften:


"Mike's Blog

Good news.... At last!


Finally some good news!

The Quebec Government has made several announcements over the past few weeks that affect hydrocarbon development in the province. I was at the National Assembly for the recent budget, on June 4th, and it's clear the government is supporting resource development including oil and gas.

We especially welcome the end of oil and gas separation. Quebec went through a surreal period where shale oil was in vogue with environmental leaders but natural gas produced from shale was vilified. Of course in nature, oil and gas are created together in the same natural thermal process. The new government has thankfully reunified oil and gas. This is an excellent and logic position.

The Government has also extended the suspension of hydraulic fracturing until the end of public consultations. The Quebec Oil and Gas Association had already announced a voluntary suspension of activities for the same period. Work obligations and a rental fee increase were also suspended for the same duration. We welcomed the respect to investors shown by the new Government in Quebec.

A schedule has been announced for new hydrocarbon legislation to be introduced in the fall session of 2015. Quebec needs an updated hydrocarbon law and regulations. We have said it is a prerequisite for social license for many years now. Finally, we see things going in the right direction,

The Government also announced a greatly expanded environmental strategic study. The study performed over the last three years was restricted to natural gas and the St. Lawrence Valley. The new studies will cover oil and the rest of Quebec. We are pleased that the Government recognized that exploration is necessary study as well. There will be no moratorium during the period of the new environmental studies.

In the recent budget, drilling tax credits were reduced by 20% which was not good news. However, it was part of general reduction of tax credits for all industries and did not target the hydrocarbon industry more than the rest. Specific to oil and gas, the budget announced further funds for investment, showing a long term commitment to our industry.

Best of all, the Premier has said that revenue sharing with local communities is something he is in favor of. This was in my view the biggest block to social acceptability in our initial efforts in 2010. Local benefits is the key to success of our project and we support whole heartedly revenue sharing.

Premier Couillard says Quebec is open for business again. It just looks like it might be".



2/7 2014 13:56 lynogtorben 269401



Man bør nok holde benene på jorden, for Binnion har altid været et meget optimistisk og positivt menneske omkring Qec. Men jeg håber da at han rammer rigtigt mht den nye regering og de positive vinde han mener der er omkring fracking i Quebec.

For selvom Qec har rigeligt at gøre med udvikling af Montley, og det vil være det økonomisk mest fornuftige, at bruge al tilgængelig mønt, de kommende år, til udvikling af Montley og Dead Leaf projektet, så er og bliver det i Quebec, at den virkelige volumen ligger.

Den gode økonomi der er i Montley brøndene, bør give kursløft, hvis planerne gennemføres uden problemer, men det er et ja til fracking, der kan få kursen til at eksplodere.



2/7 2014 22:34 Mcjean 269407



Det gør jo bare aktien kanon for som du siger så skal de først nå 6000 boe og derefter 9000 boe, og fracking kan da i mellemtiden blive tilladt, hvis ikke så har du stadigvæk tjent en god del penge hvis 9000 boe lykkedes.
Det virkelige problem opstår først hvis staten tillader fracking for der er ingen tvivl om at staten da vil købe sig ind fifty fifty ligesom i Norge........det er planen, men hvordan fastsætter du værdien af hele Qec? Det er selvfølgelig et luksusproblem:)

Det bliver vildt spændende at følge ligegyldigt om man er inde eller ude, for rent politisk tangerer det statskapitalisme og kan det accepteres?

Jeg tror det accepteres og fracking bliver tilladt da de fleste stater er på røven og helst vil grave deres eget co2 neutrale energi op af jorden og spare mia af kr, men det springende punkt er fifty fifty dealen og alene statens udmelding om opkøb burde få aktien til at lette en del da Qec må være en af de oliemyg der tænkes på mht. det mulige opkøbsscenarie.
Men grundet en del mistillid i markedet omkring Qec så trækker det ud i hvertfald indtil der kommer lidt flere boe i tredje kvartal, men jeg tør ikke være ude da opdateringen af PH kan komme som lynet fra en klar himmel.



3/7 2014 19:20 lynogtorben 169418



Enig.
Det jeg prøvede at sige, var først og fremmest at: Husk nu at Qec er en risikoaktie. Selvom fokus lige nu ligger andre steder, så er det i Quebec at den virkelige elefant ligger, og Quebec kan gå galt. Det er dejligt at Binnion vejrer positive vinde, men det er stadig ikke tilladt at fracke i Quebec.

Det er den usikkerhed, der giver muligheden for et stort afkast, men vær opmærksom på risikodelen. Risk/reward.



3/7 2014 23:11 Mcjean 169421



Hvis Qec når 6000 boe er de vel nærmest selvkørende og overgår fra at være et udviklingsselskab til at blive et produktionsselskab og så er der helt andre boller på suppen og ingen risiko.
De kan herefter borer huller gennem hele Montney og red leaf(ikke dead leaf som du skriver:))

http://www.questerre.com/en/operations/

Tjek deres operations i ovenstående link og forstå at deres arealer vil kunne holde firmaet i gang i mange år fremover med eller uden emissioner og med eller uden Quebec.

Jeg købte ikke aktien pga frackering, faktisk skænker jeg det ikke en tanke da politikere taler som vinden blæser. Jeg er mere interesseret i deres omdannelse til at overgå til at blive en produktionsvirksomhed med de begyndervanskeligheder der er forbundet hermed, prisen på boringer, forsyningssikkerhed, distribution og likviditet.

Jeg har en kæmpe tro på værdierne i PH da de selskaber der grænser op hertil har vist flotte ressourceopdateringer, alene dette fik en oliemyg til at stige med 3$ på kun 1 mia. fat reserver på et areal der er halvt så stort som Qec's areal. Hvis tallene skuffer vil jeg sælge da frackering ikke interesser mig, vil dog nok holde en lille potion for som du rigtig nok siger skal man huske på risk/reward, men som det er nu ser jeg ingen risk i nuværende kurs da de er overgået til at være et produktionsselskab med gode lånemuligheder og fine jordbesiddelser, klart bedre end Schackenborg:)

Jeg tror grunden til at kursen er lav skyldes mange forskellige faktorer, men upside er simpelthen så stor i forhold til downside at risikoen er værd at løbe med kolde kontanter og pensionsmidler, men ikke for lånte penge da aktien er så følsom at den nemt kan ligge underdrejet i et år med 30 % under dagens kurs med dårlige nyheder.

Men 100% brønden alene kan få kursen op i 8-9 og derfra er det spændende hvad PH byder på, dette får vi nok snart svar på.



7/7 2014 11:47 lynogtorben 269456



Det er helt sjovt at læse din indgangsvinkel til at investere i Qec, da den er helt forskellig fra min. (Og nok også en sundere måde at tænke investeringer på).

Quebec er grunden til at jeg har Qec aktier, for det er her der ligger et kæmpe uudnyttet potentiale, der med den rigtige politiske beslutning og et par gode testbrønde kan 10 doble kursen.

Det er selvfølgelig også derfor, vi har et forskelligt syn på risiko. Risikoen for at Quebec ikke lykkes, er noget større end risikoen for at Der går noget galt i Montney.

Jeg forsøger ikke at snakke Montney ned, for det er brønde med et ekstremt godt afkast, og med nogle hundrede potentielle brønde, vil det blive en pengemaskine i 20 år endnu. PH er bestemt heller ikke uinteressant, men lad os først lige se hvad de kommer med af tal her til sommer.

Men volumen i Quebec er så meget større, at det er interessant for de helt store spillere. Hvis ting går i orden her, så har jeg svært ved at forestille mig at de store olie/gas selskaber, sidder på hænderne og kigger på at en lille gas myg, råder over så enorme gasreserver, som oven i købet kan hentes billigere op end deres egne. Det er gasreserver der er helt ude af proportioner med størrelse af Et selskab som Qec, og deres finansielle muskler er slet ikke store nok til fuldt at udnytte det.

Så mener jeg Qec for alvor har noget at handle med, og det er det situation jeg venter på.



TRÅDOVERSIGT