Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Kina - Naturgas og grøn energi bliver fremtidens vinder.


69437 Helge Larsen/PI-redaktør 6/7 2014 10:40
Oversigt

En god grund til at investere i LNG sektoren. Der skal i fremtiden sejles enorme mængder naturgas fra Nordamerika til et umætteligt kinesisk marked. Hertil også til mange andre lande i Asien, som omstiller fra kul til naturgas og vedvarende energikilder:

"Kina har for eksempel tatt store steg bort fra kull, og spørsmålet er hvilke energibærere som blir vinnerne i energimiksen. Jeg mener å se tegn i Kina på at både kull og olje er i ferd med å bli tapere, mens naturgass og fornybar energi fra vind, vann, sol og kjernekraft blir vinnerne fremover".


http://www.proinvestor.com/investornyt/141565/kina-skifter-energikurs-det-er-en-viktig-endring



7/7 2014 02:16 PMPirate 169450



Jeg tror Kina især satser på, at Rusland leverer. De har netop indgået en aftale om det.

Det er dyrt at gøre naturgassen flydende, så den kan transporteres over havet. Derfor tror jeg hverken på udmeldingerne om transport per skib til Europa eller Kina.

Omkring 1/3 af gassen bruges på at gøre den flydende, og hvem vil betale 50% ekstra for det, hvis de i stedet kan få gassen via en rørledning?



7/7 2014 09:43 Helge Larsen/PI-redaktør 069455



PMPirate...Kina har lavet en stor aftale med Canada på 200 milliarder kr. til at udvikle produktion og udskibningfaciliterer i Vestcanada. Udover det så er jeg enig om det med prisen. Det ser ud til at Kina satser på begge muligheder for at få gas.



TRÅDOVERSIGT