Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Genmab A/S, 26 Februar Kl. 14:30 Læs mere her
      

Korrektion af markederne.


69475 3for1 10/7 2014 12:26
Oversigt

De fleste indeks har haft betydelige fald de sidste par dage.

Er vi i gang med den længe ventede korrektion? Hvor langt er vi i så fald nået og hvor lang skal vi ned før tendensen vender?

Jeg selv tror ikke på en stor korrektion lige nu og har suppleret i Genmab og Adidas som jeg tror har nået bunden for denne gang i hvad jeg forventer er en mindre korrektion.

For Genmabs vedkommende har der været flere positive nyheder for nyligt der har sendt aktien velfortjent i den rigtige retning og jeg ser ikke grund til at den skulle falde voldsomt, selv ved en korrektion.

For Adidas vedkommende er jeg sikker på at deres sponsorat af VM i fodbold samt deres nye sponsorat af Manchester United vil kunne aflæses af salget i de kommende kvartaler.

Hvad tænker i derude i sommervarmen?10/7 2014 15:57 PMPirate 069478Det er svært at spå, især om fremtiden.

Men jeg synes selv, at man skal være forsigtig lige nu.

For det første har vi haft nogle dage med pæne, omend ikke voldsomme prisfald. Og for det andet har VIX været historisk lav, og kunne nu se ud til at være på vej op igen - lige som vi så det, da finanskrisen begyndte.

Måske er det bare uro fordi en portugisisk bank er kommet i problemer. Det har ramt de portugisiske aktier så hårdt, at deres toneangivende indeks nu officielt viser et bear-marked, idet det i dag er faldet 22% fra toppen tidligere på året.

Selv solgte jeg et par aktier i morges, og er nu 35% kontant.12/7 2014 16:07 3for1 169487Jeg synes at du har meget ret i at markedet er uroligt i øjeblikket. Men en Portugisisk bank der er i økonomske problemer burde i mine øjne ikke være noget der skulle være bekymrende for hele verdensøkonomien.

Vi kan dog glæde os over at vi alle er klogere om 1 år og kan i bakspejlet om det gik op eller ned :-)23/7 2014 23:47 PMPirate 069546Som Kirkegaard sagde, må livet leves forfra, men kan kun forstås bagfra. Og det er især når vi ser i bagspejlet, at vi bliver klogere.

Set i bagspejlet på den korte bane var min bekymring overdrevet. Den korrektion jeg var bekymret for kom ikke denne gang.

Af de to aktier jeg solgte for snart 14 dage siden kan jeg se det var dumt med den ene. Den Aktie er stadig en smule højere end hvad jeg solgte den til. Den anden Aktie er det gået langt bedre for mig med: Den købte jeg billigere igen, og solgte igen i dag med en pæn lille fortjeneste.

Sammenlagt har jeg heldigvis tjent på mit lille "paniksalg", selvom jeg havde forventet at tabe på det, hvis jeg tog fejl.25/7 2014 09:15 3for1 069557Hvor er det dog en fornøjelse at handle aktier når man tager fejl, men alligevel ender med at tjene en skilling:-)

Den store korrektion udeblev i hvert fald i denne omgang, og jeg ser denne meget lille korrektion som tegn på at der er mere at hente i aktierne i den kommende periode. Markederne blev testet for nervøsitet blandt handlerne, men kurserne faldt kun marginalt.

Efter dette tror jeg at vi skal hen på den anden side af nytår før vi kan begynde at kigge efter en korrektion igen.TRÅDOVERSIGT