Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Kæmpe potentiale i Genmab


69594 investor1989 7/8 2014 13:52
Oversigt

De anonyme ligger og køber genmabs Aktie. Jeg mener stadig Genmab skal over kurs 1.000 i 2020 hvilket vil give et afkast på over 25% årligt for de som investerer nu.

Aktien bør have en fair Value på minimum 300 kr. ultimo 2014. Jeg tror dog også aktien kommer derop, så den spekulative investor køber ind nu.

Med Daratumumabs pivotale resultater omkring oktober-december vil aktien stige voldsomt.


Konkurrenterne fra Sanofi og Celgene har problemer med deres CD38 antistoffer, de ændrer studieforsøgene og kræver flere tests før de kan gå videre i pivotalstudier. Imens spurter Daratumumab derudaf med et massivt udviklingsprogram. Allerede 4 pivotale studier, herunder 1 under BTD der vil rapportere data i år er igang. Og meget mere er undervejs. Studier med omkring 2.500 patienter er nu annonceret, samtidig med at at konkurrenterne stadig kun har studier med i alt 100-250 patienter igang. Daratummabs forspring er minimum 2-3 år pt. og deres data ligner indtil videre også best in class.Og med Jannsen markedsføringsmaskine bliver de meget svære at slå af scenen.Mit eget topsalgsestimat for mit kursmål på 1.000 i 2020 er ca. 4 mia. $ af Daratumumab. Men sandheden er at salgtallene kan blive langthøjere. Revlimid sælger mod MM allerede over 5 mia. $ årligt og dette stof anvendes kun som en del af behandlingen mod nogle patienter hvorimod Daratumumab vil kunne anvendes til nærmest alle patienter i kombinationer med alle de andre stoffer, herunder Revlimid, Velcade, Pomalyst, Kyprolis etc.Herunder skal man ikke undervurdere deres teknologier, især DuoBody teknologien. Især samarbejdet med Jannsen ser ud til at køre forrygende med to potentielle IND'er indenfor kort tid herunder mod autoimmune sygdomme og EGFR/Cmet.

Disse platforme spytter løbende et hav af små og større milestones afsted, giver fremtidige royalty og koster ingenting for genmab.

Herudover vil genmab gå efter opt-in muligheder i fremtiden så de kan komme til at eje store % dele af de bedste compunds.Folk skal selvfølgelig lave deres egen due dilligence. Men jeg har før givet rigtig mange gode råd til folk herinde som har tjent godt, så nu vil jeg bare sige. KØB GENMABDisclaimer: Jeg ejer selv genmab aktier.7/8 2014 14:05 Helge Larsen/PI-redaktør 069595Vi får nok uddybet flere punkter i din analyse d. 14. august kl. 15, når vi afholder Q&A i forbindelse med GENMABs aflæggelse af Q2 2014. Tilmelding sker via linket:

http://www.proinvestor.com/index.php?p=q-and-a&groupi..7/8 2014 14:06 fillipa 069596Hej 1989

Vi er langt hen af vejen enige...og jeg er også lidt overasket over at vi stadigvæk ligger i stort set samme kurs som ved årsskiftet..jeg håber du får ret i dit estimat ...men jeg har været med i mange år i Genmab og alt kan ske..tror ikke vi ser den store vending før til december og GS for alvor får sat et kurstarget der viser vejen for investorerne i US.... men som alt andet biotek kan Dara også fejle...vi så hvor så hvor store forventninger der var til Azzera og hvor lidt vi egentlig fik ud af det... håber de rammer højt med Dara og min tiltro til Jansens er langt højere end GSK...

God dag

FillipaTRÅDOVERSIGT