Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Skal vi virkelig tro at toppen er nået i Mærsk?


69678 Hans-Henrik 25/8 2014 20:52
Oversigt

Super skønt som I bombarderer mig med aktiespørgsmål
Flere af jer har positioner i Mærsk og har spurgt, hvad jeg tænker om aktien.

Generelt kan man jo sige, at aktien er steget flot op til en tidligere top. Og jeg kan godt forstå, at I sidder og stirrer på dette område som et potentielt modstandsområde. Men muligvis er verden ikke helt så simpel endda. Lad os prøve at kigge på sagerne.

Først og fremmest skal vi kigge på de candles, som dannes på denne top. Normalt bliver disse candles i toppen med lange "væger" for neden betragtet som negative, når de står der alene. Men i dette tilfælde har vi en hel flok af dem, og det fortæller os, at der sidder nogen i starten af dagen og sælger aktier, og så kommer køberne ind sidst på dagen og køber op. Så det lader til, at der er en vis mængde købere selv på dette høje prisniveau.

Den seneste uge er stigningen taget lidt af i fart, og dermed er vores helt korte dmistoch-indikator kunne få lov at trække lidt luft og falde ned til et niveau, der antyder, at der snart er kortsigtet købskraft i aktien igen.
Volume-indikatoren er brudt i positiv for første gang i 1½ måned, imens det mellemlange momentum-indeks antyder, at der godt kunne komme en lille korrektion.

Hvis jeg sad med aktien lige nu, så ville jeg ikke sælge ud før niveauet omkring 13.900 - 14.000 brydes. For da indikeres, at der godt kan komme lidt mere nedtur. Men overvejer du at købe, så observer aktien de kommende dage. Får vi et fald ned mod 14.000 og vi så ser indikatorerne vende opad sammen med 1-2 dages stigning med god volume, så tror jeg meget nemt at 14.500 kan brydes opad, og så får vi formentlig flere stigninger i aktien.

Men hold øje med markedet, og lad udviklingen fortælle dig, om vi blot har en lille trendpause eller om der skal korregeres lidt længere nedad.


Hans-Henrik Nielsen
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/16540038..

MAERSK B.CO
10/9 2014 08:52 Helge Larsen/PI-redaktør 069741


10/9 2014 15:52 Helge Larsen/PI-redaktør 069745


TRÅDOVERSIGT