Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

lære at Daytrade


69807 nels1 29/9 2014 17:22
Oversigt

Hej proinvestors :)

jeg kunne godt tænke mig at lære at daytrade/benytte tekniske analyser.
hvor vil i anbefale at jeg starter? har set forskellige youtube videoer omkring hvordan man læser charts, men heller ikke mere.
derudover (når jeg kommer til den tid), er det muligt at starte med en forholdsvis lav startkapital? (20.000 DKK) eller vil jeg blive ædt op af kurtager?
og til sidst, er det muligt at benytte sig af udenlandske Broker's? hvordan er reglerne omkring dette?

På forhånd tak :)30/9 2014 13:16 VikingTrader 469812Det er tydeligt at se at du er helt grøn !. derfor disse råd.
1. Vær opmærksom på at 90% at alle ny tradere, der starter taber penge de første 12 måneder - derfor find en måde hvorpå du kan trade fra en simulerings konto - dvs du trader UDEN at sætte egne penge på højkant. KUN hvis du kan få din simuleringskonto til at vokse kan du sætte egne penge på højkant
2. Lad vær med at daytrade danske aktier med en konto på kun 20K - Omkostningerne og spreaded betyder at dine odds for at vinde på den lange bane er meget dårlige.
3. Du kan naturligvis bruge en udenlandsk broker-jeg bruger selv interactive brokers. (https://www.interactivebrokers.com/ind/en/main.php) Vær opmærksom på at Daytrading af amerikanske aktier kræver en minimumskapital på USD 25000. medmindre du finder en måde at gå rundt om dette krav ved at bruge en virksomhed som suretrader på bahamas.
VÆR også opmærksom at bruger du en udenlandsk broker så skal du selv håndtere beregning skatten
4. Forbered dig på at det koster penge at blive uddannet - Enten kaster du dig ud i markedet og taber penge fordi du ikke har en plan, ELLER også finder du en god uddannelse leverandør, der kan fortælle dig hvad du skal kikke efter og hvordan du opbygger en plan. Jeg kender en som bruger http://www.investorsunderground.com/ og som er meget begejstret. Du kan dog helt enkelt starte med at købe en eller flere bøger om Teknisk Analyse på amazon.
Hvis du vil daytrade skal lære at læse orderflow - glem ALT om at bruge tekniske indikatorer som en del af Daytrading strategier - det virker ikke. Daytrading handler helt enkelt om udbud og efterspørgsel, du skal derfor lære at læse level2 data + se på orderflow og hvad prisen gør sammen med ordrene., Der findes en række vidior på youtube som du kan starte med.. Når du har gjort det bør du signe op for et dataflow på nogle aktier som du på sigt vil trade der inkludere Level 2 data og så bare observere - se hvad level2 gør ved support og resistance niveauer.
5. Sidst men ikke mindst skal du være opmærksom på at Daytrading er mega svært - for de mest talenfulde tager det måneder at lære og for de fleste tager det år at lære, du skal derfor gøre op med dig selv hvor meget du vil dette og om du er villig til at lægge den nødvendige tid for du vil møde modstand og du vil opleve nederlag undervejs.
Held og lykkeTRÅDOVERSIGT