Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Viser Simcorp styrke nok?


69992 Hans-Henrik Nielsen 22/10 2014 21:03
Oversigt

Jeg blev lige spurgt her til aften, hvad jeg tænker om Simcorp som en mulig kandidat i dette mulige bounce i markedet. Og her er mine umiddelbare tanker.

Først og fremmest lægger jeg mærke til, at Simcorp er i gang med et tilbagekøbsprogram af egne aktier. Så vidt jeg kan se, så er de ca. halvvejs i programmet (som dog ikke er enormt).

Rent teknisk er jeg ikke alt for begejstret for aktien. Den her en nedadgående trendlinje, som godt nok er blevet brudt i dag i opadgående retning. Men her er det vigtigt at vi gør vores analyse lidt fler-dimensionalt.

Først lægger jeg mærke til, at stigningerne de sidste par dage er sket under ret lav volume (de lodrette røde streger lige under kursgrafen). Og volume-indikatoren er heller ikke på vej til at lave højere toppe af nogen art lige pt.
Vores helt korte dmistoch er i overkøbt, hvilket indikerer at de korte tradere muligvis er ude efter at tage gevinst og den lange momentumindeks (nederst) ligger lavt.

Når jeg så overvejer sådan en handel her, så kigger jeg også på potentielle modstande ovenover nuværende kurs. Og her har vi det 200 dages EMA, der pt. ligger i 180. Det vil sige, at jeg møder min første modstand om kun 10 point. Sammenholdt med, at et naturligt støtteniveau og dermed stop-loss, godt kunne sættes ved den tidligere bund i 150-155 så giver det mig en reward/risk ratio på 10:20 = 1:2. Dette er alt for lavt, idet vi her så kun tjener 1 enhed for hver 2 vi risikerer. Dette forhold skal gerne hedde 2:1 i stedet, så vi risikerer 1 enhed for hver 2 enheder vi kan vinde.

Når jeg sammenholder ovenstående med et nervøst marked, så er jeg ikke interesseret i at gå ind i en Aktie, hvor kursstigningen ikke bekræftes af volume, og hvor der er en ret svag reward/risk ratio.

Så pt. er Simcorp NoGo for min portefølje.
Betyder det, at Simcorp ikke kan stige? Slet ikke.
Det kan være i morgen, at den snupper sig en 5-10% stigning mere.
Men da jeg kun går ind i handler, hvor odds skal være på min side, så må dette betragtes som lidt for meget et sats for min metode.


Hans-Henrik
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/165400380191772

SIM.CO




TRÅDOVERSIGT