Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

D/S Norden - nedturen er intakt


70022 Hans-Henrik Nielsen 26/10 2014 14:32
Oversigt

Jeg fik lige en forespørgsel på DS Norden.

Aktien er i en meget veldefineret ned-trend. I niveauet omkring 160-165 ligger der modstand fra både den tidligere bund og den nedadgående trendlinje.
volume (VZO) viser en forbedring, og dette kan være starten på en bedring i aktien. Men dette ved vi ikke før både pris og volume bekræfter hinanden.


Den korte StochDmi er overkøbt (antyder en modstand mod optur) og den mellemlange momentumindex ser også ud til at være ved at vende nedad.

Hvis vi sammenholder dette med markedsanalysen (se denne uges video), så ser vi en tendens til at markedet snart får et lille tryk mere nedad. Og når vi så ser en Aktie en Aktie, der også har modstand ovenover, så vil det blive svært for kursen at bevæge sig opad for alvor. Selvfølgelig kan der komme regnskabsoplysninger eller andre nyheder, der ophæver disse formationer, så dette er udelukkende et kig på den generelle markedspsykologi.

Jeg ville personligt ville jeg ikke købe aktien, og hvis jeg ejede den, ville jeg måske endda overveje et salg.


Hans-Henrik
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/165400380191772

DNORD.CO




TRÅDOVERSIGT