Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Udsigt til store udsving


70093 Hans-Henrik Nielsen 2/11 2014 16:09
7
Oversigt

Vi er i en svær investeringstid lige nu. Det er et potentielt vendingsområde for den lange bull-trend, hvilket potentielt kan give os nogle meget store udsving i kurserne.

Retningen i markedet er ikke 100% entydig, men de kommende uger ser jeg dog et købspres, som formentlig vil betyde højere kurser. Men det bliver ikke i én lige stigning, og det bliver langt fra alle aktier, der kommer til at deltage i stigningerne.

Giv endelig jeres mening til kende. Er I enige, uenige eller har I spørgsmål til videoen så skriv endelig.

Hans-Henrik
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/165400380191772




3/11 2014 10:07 Henrik Munthe-Brun 270098



Jeg tror også vi får lidt turbulens her i den kommende tid. Måske med lidt sidelæns kørende marked.

Jeg har en kommentar til din video, mht. at forudsige de store vendingere i markedet. Hvor jeg mener at TA er et rigtigt dårligt værktøj til dette formål. Viden om konjunktur bevægelser / "the business cycle" er påkrævet til denne opgave. Lars Tvede som også er nævnt i andre tråde idag har skrevet flere fremragende bøger om dette emne.



3/11 2014 14:00 Hans-Henrik Nielsen 070099



Hej Henrik,
Jeg vil give dig helt ret i at Lars Tvedes bøger er fantastiske. Og jeg bruger selv meget disse cykler. Men jeg er lykkes med at bruge TA til at time markedet 15 år i træk nu og er kommet ud af markedet i god tid inden samtlige store nedture.
Men som du kan høre i videoen, så kigger jeg på kvartalscyklusser i markedet, Hausse-indeks, markedspsykologi osv.

Så vil heller ikke lade den "rå" TA stå alene.

HH



3/11 2014 15:51 Hjulmand 370102



Jeg er helt enig i, at Grafisk Analyse ikke kan stå alene denne gang. US er normalt et par kvartaler foran, men sådan ser det ikke ud til at være nu. DJW, Euronext, FTSE og DAX er alle i bearmarked men det gælder ikke de ledende US indeks.

Ser man på Teknisk Analyse som helhed, så ser det ud til at vi er på vej op i kvartalsbølgen (OECD), som ser ud til at skal toppe en gang i november, og jeg vil holde øje med hvor momentum og kursgraferne topper på ovenstående indeks. Samtidig vil jeg holde et skarpt øje med både det svenske og norske hovedindeks der henholdsvis kan lave dobbelttop og ny lavere top.

Både C20 og C20Cap har seriøse momentumfald og kan falde med et brag, hvis beartrenden fortsætter med at smitte.
Hvis vi skal over i afdelingen for gætværk, så er mit bud at vi globalt skal i et traditionelt 4-5 kvartalers bearmarked. US kan ikke holde os oppe og resten af verden sejler.

Derfor holder jeg udelukkende øje med hvor og hvornår Xact Derivat bear bunder ud, og bruger tiden på at finde spændende fremtidige kandidater.

Hjulmand



3/11 2014 21:49 Helge Larsen/PI-redaktør 170105



Norske Nordea er på linje med dig Hans-Henrik.

http://www.stocklink.no/Article.aspx?id=110644



TRÅDOVERSIGT