Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

BIOTEC PHARMACON bør vælge ny strategi


70144 Helge Larsen/PI-redaktør 6/11 2014 17:28
Oversigt

Biotec Pharmacon har med sin betaglucan-baserede sårgelé Woulgan et rigtigt godt produkt med en overbevisende positiv effekt på sårheling. Et område hvor der er et meget stort salgspotentiale - især i forbindelse med diabetessår og sår på ben hos ældre mennesker.

Woulgan er registreret som "Medical Device" og kan uden problemer sælges ind i andre lande end i Norge. Uheldigvis har selskabet bevæget sig ud i en langstrakt pardans med sårplejegiganten Smith & Nephew. Foreløbig er meldingen fra selskabet i forbindelse med det aflagte kvartalsregnskab onsdag d. 5. november, at der ikke sker noget på denne samarbejdsfront før tidligst medio 2015.

Som mangeårig erhvervsmand i medico-, rehab- og helsebranchen forstår jeg ikke rigtigt noget af den strategi selskabets ledelse valgt for markedsføring og salg af Woulgan. Biotec Pharmacon bør efter min mening forstå, at Smith & Nephew er mere eller mindre handlingslammede for øjeblikket i relation til at indgå større distributionsaftaler på konkurrerende sårplejeprodukter. Det skyldes, at selskabet er en oplagt take-over kandidat fra store aktører som i forvejen har deres egne sårplejeprodukter. I en sådan situation tror jeg simpelthen ikke, at ledelsen i Smith & Nephew tør satse stort på nye produkter.

Efter min mening bør selskabet hurtigst vælge en ny salgs- og markedsføringsstrategi og indgå distributionsaftaler til anden side.


Lyt med på præsentationen af 3. kvartal her:


"BIOTEC: 3Q 2014 Presentation for Biotec Pharmacon

07:00
Biotec Pharmacon presents on 5 November at 08:30 its interim report for
the third quarter and the first 9 months of 2014.
Speaker at the presentation will be <a style="text-decoration: underline;" title="Forkortelse af Chief Executive Officer. Administrerende direktør." href="/finansordbog/29/CEO">CEO</a> Svein W. F. Lien.

Please find the presentation attached.

The presentation is also available as webcast with log-on at
www.biotec.no.

It will be possible to submit questions to the speaker from the webcast
console after the presentation


Source Url: http://www.newsweb.no/index.jsp?messageId=364201 "6/11 2014 18:09 Grolman 170147Kunne man forstille sig at Colorplast kunne være køber at S&N sårhelingsdivision ?... Mener jeg tidligere har hørt at Colorplast udmærket kender til Woulgan biogel for dets gode resultater, mener også jeg har hørt at de er i opkøbshumør :)6/11 2014 18:14 Grolman 170148ja, det jeg egentlig mener er :),,, S&N laver aftale med Biotec,,, for derigennem at få en bedre pris for den del af firmaet,, Colorplast ser det som et plus at Woulgan biogel følger med i handlen.. Alle bliver glade... Bare en tanke...6/11 2014 18:39 Dohn79 070149Helge. Så også grene at BP fik sig en snak med Coloplast, men har de ikke en aftale at overholde med S&N med hensyn til at tage kontakt til andre med henblik på samarbejdsaftale. ??6/11 2014 19:41 Helge Larsen/PI-redaktør 070152Dohn79..Jeg må tage forbehold for, at jeg slet ikke kender de nærmere detaljer i aftalen med S & N. Det virker dog på helt uforståeligt, at evalueringstiden er så lang. Det er rimeligt simpelt og hurtigt, at sætte studie op på en sårsalves virkning og bivirkninger.

Et sådant studie har Biotec Pharmacon selv lavet i Norge:

"Woulgan® Biogel status Norwegian survey:
• Biotec Betaglucans is in parallel to the S&N study running a survey
among Norwegian healthcare professionals (HCP) that are currently
testing out Woulgan® Biogel in clinical settings
• So far about 40 individual patient cases have been reported, the
majority of which are from treatment of chronic and hard to heal
wounds
• The results are very promising as the preponderance of the patient
cases showing positive progressions and HCPs satisfaction is high

Preliminary summary of Norwegian survey :
14
• Old chronic, hard to heal wounds mostly (DFU,
VLU and PUs)
• Diabetic ulcers most chronic (63%> 1 year)
• Around 70-80% overall positive feedback
• Positive effect on all types of wounds tested
Outcome supports the potential of
Woulgan® Biogel as a unique high
volume product!"

ref link

http://www.newsweb.no/newsweb/search.do?messageId=364..6/11 2014 19:53 Dohn79 170153Helge... Ja jeg undre mig også meget. Som du selv skriver har BP selv udført en ret god undersøgelse i Norge, og man må da gå ud fra at sår er ens i Tyskland, England og Norge....

Har du læst det "earlybird" har skrevet på Hegnar Vedr. S&N at de evt vil bruge SBG teknologien i andre af deres produkter.8/11 2014 14:59 Helge Larsen/PI-redaktør 070170Hej Dohn..Det er oplagt at bruge teknologien i flere andre produkter. Vi så bare håbe, at implementeringen ikke tager så lang tid som med Woulgan. ;-)8/11 2014 13:47 ingenvenner 170168Jeg har godt læste flere indlæg på Hegnar.no hvor skribenterne er af samme overbevisning, og jeg er helt enig, jeg holder den dog i den lange PF.

Men kan det ikke tænkes at S&N har holdt dem hen indtil de kunne offentliggøre resultater for deres eget produkt?
http://www.nasdaq.com/article/smith--nephew-a-phase-3..

Nu hvor det så er fejlet står Biotec vel i en bedre situation når aftalen skal forhandles endeligt(hvis altså S&N skal distribuere produktet?)

-HP8/11 2014 14:42 Dohn79 170169Ingenvenner. Er sikker på de står meget stærkere nu hvor de ikke selv har noget i deres pipeline,andet end selvfølgelig Regranex, som både meget dyrere og ikke helt ufarligt at bruge, og har en lavere healing %. Men kunne forstå at det produkt de fejlede med, kun var til USA og ikke Europa.TRÅDOVERSIGT