Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

Verdens bedste udbytteaktier


70174 Helge Larsen/PI-redaktør 8/11 2014 15:36
3
Oversigt

Deltog i Millionærklubben i 2012 sammen med min gode ven operasangeren Peter Lodahl, hvor vi fortalte om vores investeringer i udbytteaktier.

http://arkiv.radio24syv.dk/video/6417632/millionrklub..

I udsendelse henviste jeg til et super godt site med oversigt over alverdens udbytteaktier og deres aktuelle udbytteprocenter. Bliver ofte spurgt om linket til dette site. Her er adressen:

http://www.topyields.nl/

Peter Lodahl har i øvrigt lige igen været i Millionærklubben og fortalt om hans gode performance med udbytteaktier:

http://arkiv.radio24syv.dk/video/10462780/millionaerk..10/11 2014 11:57 chrhall 170183Det kan anbefales at høre udsendelsen - Lodahl gør en god figur synes jeg, og fortæller ærligt om sine erfaringer som investor. Specielt er jeg glad for at Lars Persson også giver sit besyv med og siger at den måde han og Lau handler på mest handler om at det skal være god radio.

Topyields.nl anser jeg for at være et okay site, men det fokuserer meget på højeste yields, og det er ikke altid en fordel.

Et andet site der er fornuftigt er dripinvesting.org, der omhandler amerikanske og canadiske aktier med fokus på dividend growth - altså både vækst og udbytte.

http://dripinvesting.org/tools/tools.aspTRÅDOVERSIGT