Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tivoli opretter TV-station


70189 fcras 11/11 2014 13:29
Oversigt

10. november 2014, 09:12

Tivoli etablerer sin egen TV-station, Tivoli TV, der skal producere indslag fra haven og trække turister til.

»Sådan laver du nemt en uhyggelig græskarmand«, »Tag en flyvetur i Vertigo« og »Sådan laves lækre gourmet-popcorn« er alle eksempler på videoer, man kan finde på Tivolis nye TV-kanal, der skal være med til at vise Tivoli bag facaden og som arbejdsplads.

Målet er at ramme de fem millioner mennesker, der hvert år besøger Tivolis hjemmeside og de 350.000, der følger Tivoli på de sociale medier. I løbet af det seneste år har Tivolis kommunikationsafdeling og eksterne medarbejdere produceret en række TV-indslag til hjemmesiden, og fordi det har været en succes, har forlystelsesparken nu taget det næste skridt og ansat en journalist og en praktikant til udelukkende at lave TV fra Tivoli. Det fortæller Torben Plank, der er Tivolis pressechef og chef for den nye TV-station:

»Vi skal betjene vores besøgende med videoer i stedet for kun at lave lange artikler. Det er langt mere interessant at høre Medina fortælle passioneret om, at hun skal have en koncert med Tivolis Symfoniorkester på Plænen end at læse en pressemeddelelse om det,« siger han.

- mere her
http://www.business.dk/media/tivoli-opretter-tv-stati..

http://www.tivoli.dk/da/om/virksomheden/aktionaerinfo..14/11 2014 18:14 mccarthy 170219Jeg har selv de vanlige 10 stk. der giver et stk Tivolikort; dette efter jeg i en sen time havde forkøbt mig i kurs 3000 og senere solgte i 3100. Konen skulle selvfølgelig også have et kort og dermed 10 stk. aktier mer.
Minus Kurtage så var der vel til en sodavand henne på hjørnet. Jeg betragter ikke Tivoli som en investering, men som en mad-aktie. Og selv om firmaet gør det blændende, så tror jeg ikke på en kursstigning af dimentioner i nær fremtid. Der er nogle spændende tiltag med b.l.a. Tivoli hotellerne, online Casino og nu senest TV, men denne - i mine øjne - frembrusende branding sikre vel blot Tivoli som et sted der stadig er kendt og atraktivt udenfor Danmark, og denne strategi er vel en nødvendighed fordi at Wonderfull Copenhagen, Danmarks Turistforening o.s.v. er blevet retræte arbejdspladser for Statens overflod af middelmådige topansatte som ikke evner at løfte opgaven i deres bestilling.TRÅDOVERSIGT