Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

GULD


70196 Rodion 12/11 2014 11:27
Oversigt

Spørgsmålet om at købe guld dukker op engang imellem. I dag blev det diskuteret i Millionærklubben, hvor Christoffer Wold bragte det på bane. Jeg har selv haft et frimærke i nogle guldminer for snart mange år siden, og jeg har ikke nogen opdateret viden. Er der nogen, der kender til området? Og som kan komme med et indspark i gulddebatten? Uden at jeg har føling med området, forekommer det mig, at man måske kan begynde at tænke lidt i guldbaner. Eventuelt i form af et frimærke eller to. Hvad mener forum?
Venligst
Rodion12/11 2014 13:07 Henrik Munthe-Brun 270198Vi havde tidligere på året en diskussion omkring guld, se http://www.proinvestor.com/?p=debat_1&postid=69253&th..

Jeg personligt er stadig negativ på guld af lidt de samme grunde som jeg tidligere brugte i den gamle tråd. Guld giver ikke noget afkast, på lang sigt følger det "kun" inflationen, samt at det måske pt er lidt overvuderet pga. store stigninger de senere år, hvor det kan virke som om at guldet falder lidt tilbage til et lavere niveau.12/11 2014 13:39 Rodion 070199Tak skal du have, Henrik. Jeg har ikke været opmærksom på den nævnte diskussion, men er nu dykket ned i den og synes, der var nogle gode og brugbare indlæg, som jeg vil tygge lidt på.

Venligst
RodionTRÅDOVERSIGT