Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Vigtigt vedr. Saxo Privatbank / Etrade-kunder


70263 collersteen 20/11 2014 18:27
Oversigt

På opfordring smider jeg lige denne husker til alle.

Jeg vil blot lige minde om, at det sandsynligvis er sidste chance imorgen, hvis man som Etrade/Saxo Privatbank-kunde vil gemme sin handelshistorik, kontohistorik, notaer, mv. fra før 2014.
Jeg tænker, at det kan blive vigtigt i relation til eksempelvis Skat, da 5års-fristen der jo ikke er udløbet på nuværende tidspunkt.

Jeg har ikke i sinde selv at dowloade x tusinde handelsbilag manuelt, så jeg må nøjes med at pløje hele handelshistorikken og kontohistorikken ind i et excel-ark via download-knappen. Og så downloader jeg årsopgørelserne manuelt.
Om det er nok i ift. Skat ved jeg ikke, men man har måske lov til at håbe.

Jeg har ikke talt med Saxo om dette tiltag, så hvis jeg har misforstået det helt, må I endelig rette mig.

Tilbage er kun at sige, at det er fuldstændig vanvittigt, det Saxo har gang i.

Mvh
collersteen

Klip fra Saxo:

"Kontoaktivitet og handelsnotaer for 2014 samt årsopgørelse for 2013 vil i den nærmeste tid blive overført til din nye netbank.

Har du behov for at gemme yderligere historik til senere brug, skal du derfor selv downloade disse oplysninger senest den 21. november 2014."20/11 2014 18:35 Helge Larsen/PI-redaktør 070264Tusinde tak for påmindelsen Collersteen.TRÅDOVERSIGT