Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Faldende råstofpriser = stigende forbrugsaktier?


70341 Clydesdale 30/11 2014 18:30
Oversigt

(lav inflation, billige renter, lån og lave omkostninger) Jeg leder og kigger. De er ret nemme at finde, men ikke i DK.

Et eksempel som virker ret ligetil er General Motors, noteret i US.

Har I andre?

Jeg har GM.



30/11 2014 23:50 Occam 270342



I C20 er Carlsberg og Pandora forbrugsaktier. Jeg vil ikke købe nogen af dem lige nu. Det er for usikkert, når Carlsberg har en fjerdedel af omsætningen i Østeuropa. Og Pandora har for kort historie.

I Dow 30 er der fire forbrugsaktier: Coca Cola, Disney, Nike og Procter & Gamble. De er alle i ath. Og så kan man tilføje forbrugerelektronik: Apple er også i ath. Smart money har været der.



1/12 2014 19:23 Clydesdale 070353



Man kan sagtens finde en del gode i IBILL30.

KORS f.eks. Bare fordi en Aktie er i ATH, saa skal den ikke falde.

http://www.ibillionaire.me/

DUMB money er tit smartere end smart money.



4/12 2014 16:19 mccarthy 070367



Blot et indspark. Jeg er begyndt omlægning af danske til udendanske især spanske aktier og foreløbig med en vis success. Spanien tilflydes af en del nordeuropæiske firmaer/fabrikker samt insourcing fra Indien og Kina. Spaniens vedvarende dilemma er en total mangel på fossil energi. Dette er politisk løst ved en subsidiering af vedvarende energi fra den centrale regeringen i Madrid og som nu løbes fra. Og senest skal der bores efter olie udenfor Solkysten????? Men jeg fortsætter omlægning fra danske til udenlandske og skulle jeg finde et 'pic' i spanien så bliver det den Aktie. Jeg er gået i Banco Sabadell for et par uger siden og ligger + 5 %, men man skal træde særdeles varsomt.



TRÅDOVERSIGT