Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Flex lng


70356 Breaking News 2/12 2014 20:33
Oversigt

Nogen her der kender til reglerne for overtagelser? Jeg har aktier i selskabet flex lng og vil egentlig gerne blive, men jeg er usikker på om det bud john frederiksen har lagt giver ham mulighed for at overtage alle aktierne. Hvis det er planen kan jeg jo lige så sælge mine aktier nu i stedet for at vente næsten tre uger. Håber at nogen her kan gøre mig klogere?



3/12 2014 00:41 Occam 270357



I Danmark skelnes mellem tilbudspligt og tvangsindløsning.

Tilbudspligt opstår, når nogen har købt sig til bestemmende indflydelse i et selskab - typisk en tredjedel af stemmerne og kapitalen. Men de resterende aktionærer behøver ikke sælge. Tilbudspligt er i Danmark reguleret i Lov om værdipapirhandel §31 m.fl.

Tvangsindløsning kan kræves af en aktionær, som har mere end 90% af stemmerne og kapitalen. De resterende aktionærer er tvunget til at sælge; men de kan appellere kursen til en skønsmand. Tvangsindløsning er i Danmark reguleret i Selskabslovens §70 m.fl.

Så vidt jeg kan se, er der i øjeblikket kun tale om tilbudspligt i Flex Lng.

Flex Lng er hjemmehørende på British Virgin Islands og noteret på børsen i Oslo. Så du må nok sætte dig ind i de relevante regler i begge lande - og hvordan disse regler fungerer i kombination. <span><img src=
" title=";−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>



3/12 2014 12:50 Breaking News 070358



Tak for svar. Så vidt jeg forstår gælder reglen om de 90 procent også i Norge.

Jeg har bare ledt og ledt efter steder, hvor man kan se om de store investorer i Flex Lng har valgt at tage imod tilbuddet fra John Frederiksen. Jeg må nok bare væbne mig med tålmodighed og konstatere om jeg bliver skubbet ud i kulden.



11/12 2014 23:01 Breaking News 070426



Jeg holder fast i mine Flex Lng. Man kan åbenbart sagtens sælge for billigt til John Frederiksen. I hvert fald mener bestyrelsen for Flex Lng ikke, at buddet på 8 norske kroner er nok for selskabet. Den norske investeringsbank Arctic Securities har lavet en analyse og konkluderer, at buddet er i den lave ende, skriver Shipping Watch. http://shippingwatch.com/secure/carriers/Tanker/article7275240.ece



TRÅDOVERSIGT