Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Olie priser, hvilken Retning?


70432 AndersEgsvang 12/12 2014 12:39
Oversigt

Hej alle olie interesserede på proinvestor!

Jeg har fået noget forespørgsel på olieanalyse, og jeg vil her prøve at komme med mine bud på den nærmeste fremtid. Kom endelig med spørgsmål til det der virker forvirrende.

En ting mange taler om for tiden, er om olie priserne (WTI crude oil) skal op eller ned. Vi er faldet dramatisk det sidste halve års tid, men har vi nået en bund? Efter min mening, nej vi har ikke nået bunden endnu. Hvad baserer jeg så den mening på.

Jeg handler price action, dvs. læser candlesticks. Jeg baserer al min viden på, hvad mine charts fortæller mig. Den eneste nyhed der for mit vedkommende der er vigtig, når vi taler olie, er Inventories som kommer hver uge. For det meste om onsdagen kl 16:30 dansk tid.

OPEC har på det sidste ikke rigtig prøvet på at få oliepriserne op igen, og det ser de heller ikke nogen grund til endnu. Inventories rapporten i denne uge kom ud højere end forventet. Det vil altså sige at produktionen af olie er ikke faldet, tværtimod. Udbuddet er steget.

På de vedhæftede charts kan i se på den korte bane og lange bane hvad mit bud er. I går sagde jeg $59 inden kl 24. Mit bud til i dag er at vente og se hvad markedet giver os. Vi har haft to store dage nedad. En sidelæns dag ville derfor ikke være mærkeligt. Sælgerne tager lidt profit, køberne venter til de kan se en bund. Men alt i alt, skulle jeg placere mig på én side af markedet det næste stykke tid, så ville jeg stadig sige ned ad. $55.50 er i syne, og hvem kunne ikke tænke sig at se 4 tallet forrest.

$58.93 udmålte jeg i går til at være support, så at se her til morges, at vi har problemer med at komme igennem det, er ikke den store overraskelse. Jeg har stadig en lille portion short tilbage, som jeg holder på endnu, inden vi får en indikation på andet.

På det sorte chart, ser i mine punkter for en mulig short entry. De blå tal er de vigtigste. Det er her der skulle vær den største chance for en gylden mulighed. Det er baseret på TA.

Det hvide chart, er det chart jeg bruger til at handle med. Lige nu bevæger vi os sidelæns som forventet. Trenden er nedad, så jeg vil helst ikke være køber,før jeg ser en perfekt mulighed for dette. Bryder vi under $58.93 vil jeg sælge ved en re-test. Bryder over, vil jeg se på muligheden for at køberne fejler, og dermed sælge. Holder vi os over, begynder jeg at købe på kortsigt. Men denne del er mere teknisk, og kan blive et helt indlæg for sig selv.

- Anders

Ps. hop ind på aktieporteføljen på FB, hvis i er mere interesseret i analyse af olie. Der er et par gode indlæg at følge med i.

CRUD.L

CRUD.L




TRÅDOVERSIGT