Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

Oliefaldet/korrelationer


70434 AndersEgsvang 12/12 2014 18:21
Oversigt

Update på Oliefaldet.

Til morges skrev jeg at vi havde haft en stor bearish uge. Dette plejer typisk at give en sløv start på dagen, med en sidelæns trend. Dette er nøjagtigt hvad vi har set ind til videre. WTI startede dagen med at svinge frem og tilbage mellem 59.50 til 58.91, lidt efter faldt vi ned igen, surprise, nej ikke rigtig. Altid give trenden the benefit of the doubt. Da vi kom under, begyndte vi igen at bevæge os sidelæns, mellem 58.74 og 58.44.

Nu ser vi igen et dyk i oliepriserne. Og vi har nu i skrivende stund for første gang i mange år, ramt $57.99. Vi kommer tættere og tættere på de $55.50, som jeg ville sige er den konservative bund lige foreløbigt.
Har du aktier i oliefirmaer, er det altså ikke nødvendigt at blive overrasket over deres fald. Distributørernes korrelere lige nu omkring 99% med oliepriserne.

Jeg har postet et chart nedenunder med, hvordan de forskellige oliefirmaer følger hinanden. Den blå kurve i ser er OXY. Den var efter de andre, da de faldt. Dette kan være en god indikation på at den skal shortes, til de samler sig i kurven igen. Og det er også præcist hvad der skete. Så en mulighed hvis man ser på forskellige firmaer, er at finde det firma der halter efter, og hop på vognen, til den følger de andre. Shortterm.

Det andet chart er for dagen, de røde pile, er de perfekte entries. 1 tabt og i 1 tjent.

- Anders

CRUD.L, OXY, XOM

CRUD.L, OXY, XOM
TRÅDOVERSIGT