Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

WTI Crude Oil (onsdagsplan)


70503 AndersEgsvang 16/12 2014 22:29
Oversigt

Efter en dag, fyldt med profitmuligheder, skal der igen gøres status og lægges nye planer. Oliepriserne startede dagen på $55.60 ca. Vores short position fra i går var stadig i spil med et frit target, som man skulle "læse" sig frem til. Jeg valgte selv at tage profit ved $53.83, og rådede folk til at gøre det samme, da jeg så stor interesse fra køberne. Denne præcise pris kom jeg frem til ved hjælp af candlestick analyse. På chartet i bunden, kan i se den grønne candle, der viser overlegenhed fra køberne. Sælgerne, prøvede mange gange at skubbe prisen længere ned, men vi kunne se hvor svært de havde det. Da den grønne candle kom, var det derfor mit "clue" til at smutte, og dermed tage profit. Med en bund på $53.60, må dette altså siges at være en perfekt handel.

I weekenden lagde jeg en plan ud for ugen, men da den plan allerede er gennemført, er det tid til at lægge nye planer for onsdagen. Onsdag bliver som sagt, en svær dag med mange store nyheder. Derfor skal man passe på med at handle efter kl 16. Jeg bliver KUN i markedet, hvis jeg har en kørende position, som er godt i +, inden nyhedsperioden starter.

Den nye plan:

Vi fik en korrektion fra $53.60 til $57.16. Jeg nåede desværre ikke at poste, mulighederne efter denne korrektion, inden de blev aktuelle. Men det betyder dog ikke, at det er for sent at blive en del af. $56.76 var første mulighed til at gå short igen, men hvad der er sket, kan vi ikke bruge til det store, hvis man missede den. Så lad os se på, hvad vi KAN gøre.

Vores Anchor chart, viser os lige nu, at vi har en lille trekant der er ved at udforme sig (den gule). Jeg forventer, et break af den trekant, til at være opadgående, da vi er i en kortsigtet opadgående trend. Langsigtet er vi dog stadig nedadgående, så jeg forventer også dette break vil fejle. Det punkt jeg tror der bliver vigtigst er $56.77-$56.95, og kommer vi op i det område, med en reaktion fra sælgerne, så er det med at være klar. Fortsætter vi op bliver det næste vigtige område $57.64-$58.15. Er man aggressiv og ikke tør vente, så er $56.26-$56.47 området. Her skal man dog have i mente, at det er blevet testet flere gange, og bliver derfor mindre vigtigt, når vi snakker Fibonacci.
Jeg tror stadig på at vi skal længere ned på den lange bane, derfor ser jeg ikke efter langsigtede købsmuligheder endnu.

Områder til profit vil være $54.37-$54.01. Her ville jeg tage 50%-80% af, og holde resten så lang tid som muligt, som vi gjorde i dag.
De næste punkter for profit bliver $52.05, $50.66, $50.00 og har man is i maven, så er det helt ned til $48.90!

$54 er dog et område hvor vi skal passe på. Det blev forsvaret af køberne sidst, og vi så de store drenge komme ind for første gang i lang tid, med købsordre på over 100 kontrakter af gangen.

Bliver dette muligt i morgen tidlig, eller i aften, så er det perfekt. Men bliver det først muligt i morgen eftermiddag, så er jeg mere forsigtig pga. Inventories kl 16 og FOMC kl 20 efterfulgt af Janet Yellen presse konference kl 20:30.


Det ene chart viser handlen fra de sidste par dage, og det andet viser den nye plan. De røde pile, er der hvor jeg allerede har set salgsmuligheder.

Er der spørgsmål så spørg løs!

- Anders

CRUD.L

CRUD.L
TRÅDOVERSIGT