Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

En lille ekstra vinkel på Genmab


70509 Hans-Henrik Nielsen 17/12 2014 11:41
Oversigt

Efter flere forespørgsler kommer her en lille hurtig gennemgang af Genmab ud fra Teknisk Analyse.
Og det bliver en kort analyse. For der er faktisk ikke så meget at sige om aktien, andet end at den udspiller et text-book eksempel på en god optrend.

Aktien er pt. "fanget" i en rigtig god kanal med veltestede toppe og bunde, og det sidste forsøg de seneste dage på at presse prisen gik hurtigt over, og nu klæber aktien igen til toppen af kanalen.

Den nederste indikator (stochdmi) er faldende, men den er flere gange faldet i bund, imens aktien lige har trukket luft ind. Så et fald i denne korte indikator viser blot noget om de helt korte bølger i prisen.
Volumeindikatoren liger en anelse højt, og dette kunne godt antyde en korrektion. Men dette er en hel generel betragtning. For i aktier som Genmab, hvor der er god momentum, så kan opturen i princippet fortsætte rigtigt længe.
Det meget kort fall-back de seneste dage viser, at sælgerne står og tripper for at hoppe ind, så jeg ville ikke forvente at trenden brydes lige med det samme.

Skulle den nederste linje i trendkanalen blive brudt, så ville jeg kigge på niveauet omkring 300 som et potentielt støtteområde, idet der her har været lidt konsolidering sidst. Men det kan være svært at vurdere i en Aktie, der stiger så lige, som i dette tilfælde.

Som jeg skrev for nyligt, så er jeg ikke selv inde i aktien. Jeg overvejede den omkring 270 i november pga. et godt købssignal. Men jeg valgte den fra til fordel for en anden Aktie, pga. begrænset likviditet på min konto. En ting jeg jo selvfølgelig fortryder i dag. :-)
Men det er jo gamet inden for investering.

Men tillykke til alle jer, der hoppede på vognen, og som nu har tjent en god klat penge på den. Jeg krydser fingre for jeres investering, og håber at den fortsætter op ad.


Hans-Henrik Nielsen
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/16540038..

GEN.CO
TRÅDOVERSIGT