Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fremtidens cancer behandling?


70536 Michael_Krasnik 19/12 2014 10:42
Oversigt

Først lad mig lige fortælle at jeg ikke er skribent, og ikke uddannet inden for medicin, så den store bioanalytiske redegørelse kan I godt se langt efter. Jeg vil fortælle lidt om virksomheden og deres revolutionerende produkter, og jeg vil supplere med en serie af interessante links for jer som ønsker at vide mere om Northwest Biotherapeutics. Betragt dette indlæg som en "teaser" så skal jeg svare på spørgsmål efter bedste evne.

Jeg har handlet NWBO siden 2006, og lige som alle andre, var jeg meget begejstret den gang, uden hensyntagen til alle forudstående aktieudvidelser som ville komme og udvande min værdi. Når dette så er sagt, så er NWBO forsat meget billig målt på markecap. Et opkøbstilbud ville 5-10 doble aktiekursen, men vurder selv efter du har læst min redegørelse.

Hvad er Immunterapi? Immunterapi er cellernes evne til selv at bekæmpe f.eks. cancer i kroppen. Kroppen slår hver dag cancerceller ihjel i kroppen, men ind imellem, opstår der samlinger af fjendtlige cancerceller som formår at opbygge et værn mod cellerne, og bekæmpe de hvide blodlegemer. Ved cancerterapi lærer man de hvide blodlegemer at angribe disse cancerceller uanset hvilket forsvarsværn de har opbygget.
I dag findes kun en mulighed for behandling af f.eks. hjernekræft. Det er Kirurgi hvor man fjerner svulsten, derefter stråling hvor man mildest talt brænder resterne væk, og derefter kemoterapi hvor man dræber alle kræftcellerne inkl. De raske celler. Efter denne trilogi er median for overlevelse 14,6 måneder med en ekstrem høj dødelighed. Kræften kommer simpelthen igen hos de fleste. Så vedr. Hjernekræft, som der er ca. 8.000 tilfælde af i Europa og 7000 i USA om året, så er udsigterne med eksisterende behandling meget ringe. Det er et dobbelt blinded studie, så vi får ingen information om forløbet før til næste år når anden milesten nåes, og der kommer midtvejs resultat. Endeligt fase 3 resultat forventes ultimo 2015.

Dentric celler håndterer alle celler som arbejder med immunsystemet, og ikke kun med T-celler. NWBO besidder langt de fleste interessante patenter inden for DC-technologi, og derfor er der ikke mange der forståeligt nok, ønsker at arbejde i dette område, men i stedet vælger den "nemme" løsning og arbejder med T-Celler som man ofte hører om når samtalen går på immunforsvarsteknologi. Dentric celler er dog uden sammenligning den stærkeste og mest kraftfulde indikator, da den påvirker immunsystemet på alle fronter, og altså ikke kun via T-celler.

DCVAX-L er svaret på en livsforlængende behandling af hjernetumor. Efter Operation og stråling, træder NWBO´s DCVAX-L ind som afsluttende vaccine og sikrer at svulsten ikke kommer tilbage, eller forsinkes betragteligt. Denne behandling gives som en hvilken som helst anden vaccination, med et lille stik i overarmen. Uden at komme meget ind på funktionen bag, så kan jeg fortælle at median for overlevelse er 36 mdr. og støt stigende, da flere patienter forsat er i live på 10 år. DCVAX-L er ikke en kur men en behandling der er bedre end eksisterende muligheder, og 100 % fri for bivirkninger. Behandlingen er i fase 3 studie men har allerede fået status af "Hospital Exemptionsom" i 5 år i Tyskland, som betyder at de må behandle alle patienter fra hele verden med DCVAX-L med fuld betaling og, ved lov, så skal forsikringen betale hvis man har en sådan. I skrivende stund er der ved at blive aftalt priser med den Tyske stat, og disse forhandlinger foregår normalt op til 6-12 måneder. Der er nu gået ca. 12 måneder. Denne aftale alene skaber en tyk, tyk bund under nuværende kursleje, men downside skulle være ret begrænset, og upside er himlen eller kurs 400. Hurtig godkendelse i 2015 ligger lige til højrebenet.

Landes Bioscience skriver november 2014: Conclusion
The lack of significant improvement in the prognosis of patients with GBM in the recent years <a style="text-decoration: underline;" title="Warrants er en ret, men ikke en pligt, til at tegne nye aktier til en given fast tegningskurs (også..." href="/finansordbog/201/Warrants">Warrants</a> exploration of new therapeutic avenues. DCVax®-L as an autologous active DC-immunotherapy agent has achieved promising outcomes with little side effects in phase I/II trials. The ongoing phase III trial is aimed at verifying these preliminary results, which if achieved, will have a major impact in the management of patients with GBM.

DCVAX-D (direct) er endnu mere interessant og bliver af NWBO kaldt for "the tumor killer". Direct er en variant af DCVAX-L men hvor vaccinen sprøjtes direkte ind i en hvilken som helst ikke operativ tumor i kroppen. Millioner af mennesker dør verden over af tumors som ikke kan opereres, eller hvor eksisterende behandling ikke er nok. DCVAX-D viste tumor død på 80-100% af alle mus inden for 3 måneder. De samme tendenser er ved at vise sig på de forløbende menneskeforsøg. Denne vaccine er nu i fase 2 forsøg, og alle patienter (som allerede er dødsdømt) udviser bedring og de fleste har indskrænket tumor. Der bliver i øjeblikket testet på 9 forskellige typer cancer overalt i kroppen og da det er et åbent studie får vi løbende resultater fra NWBO. DCVAX-D er også en klar favorit for "fast approval" da patienterne ingen andre muligheder har, og behandlingen er 100% risikofri.

Ingen andre medicinalvirksomheder er så langt fremme i forskningen som NWBO, og man skal være opmærksom på at hvis disse vacciner bliver godkendt, så bliver der røre i andedammen og de store virksomheder inden for cancer behandling vil mister millioner af omsætning vel og mærke i dollars.
De sidste 12 måneder har der været adskillige forsøg på at banke NWBO´s <a style="text-decoration: underline;" title="Enheden en akties pris/værdi måles i. Det vil i kurslister og ifm. aktiehandel altid være et abs..." href="/finansordbog/115/Aktiekurs">Aktiekurs</a> i bunden og den er heftigt shortet med 8,5 millioner aktier, så når og hvis de rigtige informationer kommer, så har vi en markant <a style="text-decoration: underline;" title="‘Go short’ eller ‘sell short’ vil sige at sælge værdipapirer eller valuta, der endnu ikke ..." href="/finansordbog/104/short">short</a> squeese som vil løfte kursen til uanede højder. Du skal være klar på at læse de værste hadekampagner fra "The Street" og andre som er i lommen på de store medicinalvirksomheder, som kan banke kursen ned med 20% på en dag. Ønsker du at eje denne <a style="text-decoration: underline;" title="En Aktie repræsenterer en ejerandel af et selskab. Et selskabs nominelle aktiekapital kan være..." href="/finansordbog/119/Aktie">Aktie</a>, skal du have is i maven, og ikke mindst tålmodighed. Seneste midtvejsresultater blev offentliggjort på årets cancer konference i usa SITC hvor 9 cancer læger fra M.D. Anderson sad med ved panelet og underbyggede de solide data som pt. Er tilgængelige.

Senest har Neil Woodford investeret <a style="text-decoration: underline;" title="Betegnelsen for amerikanske dollars ifm. valutakryds. Se vores valutakurser på ProInvestor her" href="/finansordbog/114/USD">USD</a> 25 mill. I selskabet. Til jer som kender denne person, så vil I vide at han er en af de mest succesrige investeringsvirksomheder med speciale i mindre biotek firmaer med stort potentiale. Det borger for kvaliteten når han investerer i NWBO.
Læs de seneste pressemeddelelser her: http://www.nwbio.com/press-releases/

På en andet udenlandsk fora fandt jeg denne tråd, som jeg kan stå inde for:

A)...Low outstanding share count even when fully diluted.
B)...NWBO has already received positive news from both Germany and England recently regarding DCVax.
C)...Mutual funds and Institutions are holding substantial quantities of NWBO shares.
D)..NWBO is in a good cash position now.
E)..NWBO has done expansion of manufacturing facilities.
F)..DCVax has already been shown to reduce tumors and lengthen life.
G)..Insiders are holding a substantial quantity of shares, NONE selling any shares.
H)...The share price being very low just means a great buying opportunity now with great upside potential
I)...Huge possibility of a massive "short squeeze" occurring.
J)..Clinical trials are ongoing but have been positive so far for DCVax.
K)..Revenue is only a few months away
L)..A buyout at a much higher share price is very possible in the future
M)..MD Anderson is evaluating DCVax now, (MD Anderson well known prestigious cancer research center)
N)..NWBO has made presentations this year at ASCO (cancer conference) and at other conferences recently
O)...NWBO has recently been added to 2 Russell Indexes
P)...The current market cap is very low in terms of what a safe and effective cancer drug will generate in revenue in the future, just means a lot more room for the market cap to grow.
Q)..NWBO has many significant and unique patents
R)..The very low share price presents a great buying opportunity now

Dette var en ekstrem kort redegørelse, og jeg står naturligvis til rådighed for yderligere information, som jeg vil besvare efter bedste evne. Jeg er selv 15.000 stk. lang, men trader den løbende.

Held og lykke.19/12 2014 15:20 Michael_Krasnik 070543Sorry forstår ikke hvorfor de mystiske tegn er kommet med i teksten. Det var en kopi fra et Word dokument.?8/1 2015 12:27 Kenstar 070839Hvilket vil sige, at du er nogenlunde 520tdkr lang i den Aktie? Det lyder voldsomt. Med mindre du selvfølgelig anser det som et "frimærke" :)8/1 2015 13:37 Michael_Krasnik 070840Hej. Jeg trader den meget, og har handlet den 4-5 gange inden for det sidste års tid. Solgte den sidste gang på 5,69, da jeg ser lidt stilstand i aktien primo 2015. Jeg kommer snart tilbage for fuld udblæsning ;)TRÅDOVERSIGT